Huominen juhlapäivä ja nahkainen Kensington lantern

23. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaita ja kivaa aamun käynnistymistä!

Täällä on oikein mukava viikonloppu jo nyt takana ja sunnuntai varmasti vielä kruunaa sen. Aamusta puuhastellaan kaikkea mukavaa ja päivällä lähdemme käymään sukulaisten luona hieman pidemmälle. Huomenna nuorempi tyttömme täyttää 3 vuotta, joten huomenna avataan sitten syntymäpäivälahjoja ensimmäisen kerran. Huomista odotetaan kuin joulupukkia jouluaattona, eli hyvin innokkaana ja jännittyneenä. Mitäköhän sieltä lahjapaketista tulee esille? Paneudutaan tähän asiaan huomenna enemmän.

Syntymäpäivistä on hyvä siirtyä päivän kuviin ja aiheeseen, nimittäin meidän väliaikaisen kodin ruokailutilan uutuuteen. Mustavalkoisuus on lisääntynyt ruokailutilassa, kun valkoisen lipaston päälle kotiutui Balmuirin Kensington lyhty M-koossa. Olen pikkuhiljaa alkanut enemmän ja enemmön innostumaan nahkaisista sisustuselementeistä ja nyt kun kyseinen Balmuirin lyhty osui silmiin, en voinut kiusausta vastustaa. Mielestäni lyhty on todella kaunis ja näyttävä. Sitä voi käyttää ihan tyhjänä tai sisälle voi asettaa kynttilän tai kukkia. Korkeutta lyhdyllä on 30cm ja halkaisija 20cm. Unelmissa olisi joskus saada myös L-koon lyhty kotiimme täydentämään sarjaa. Nyt nautitaan kumminkin tämän lyhdyn kauneudesta!


Mukavaa sunnuntaita teille ihanat!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.