Juhlapäivä - pikku pupu jo kolme vuotta

24. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta lokakuun viimeiseen viikkoon!

Tänään on erityinen päivä, niinkuin eilen kerroin. Tänään meidän pieni tyttömme täyttää kolme vuotta. Hänen synnyttäminen ja itse synnytys on jäänyt kyllä niin hyvin mieleen, positiivisella tavalla. Tämä tapahtuma oli niin helppo ja nopea, että sitä toivoo kaikkien synnytysten olevan samanlaisia. Olenkin todennut, että enää koskaan en haluaisi olla raskaana, mutta synnyttää voisin kyllä koska vaan. Tänään juhlitaan nuoremman tytön syntymäpäiviä meidän perheen kesken. Viikonloppuna juhlistamme syntymäpäiviä sitten kunnolla suurella porukalla. Syntymäpäivälahjaksi hän toivoi My Little Pony:n sarjaa ja sitä hän heti aamusta lahjaksi sai. Meillä on pienten tyttöjemme keskuudessa suuressa nousussa My Little Pony-sarja ja lasten syntymäpäiväkutsut tullaan järjestämään myös tämän teeman mukaisesti.

Joten oikein ihanaa viikon alkua teille kaikille ihanille ja ensi viikolla käynnistyy jo marraskuu! Nautitaan siis näistä lokakuun viimeisistä hetkistä ja sitten voikin blogin aiheet alkaa kääntää jo pikkuhiljaa joulun puolelle ja alkaa pohtimaan tulevan joulun koristelua. Keskiviikoksi on tänne Etelä-Suomeenkin luvattu lumi-/räntäsadetta, joten pidetään peukkuja, että keskiviikkoaamuna pääsemme heräämään maa valkoisena.

Iloa päivään toivottaen,


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.