Kohti talvea - mohairhuivi lämmittämään säähän kuin säähän

17. lokakuuta 2016
Oikein mukavaa huomenta maanantaihin ja uuteen viikkoon!

Tässähän alkaa lokakuu painaa päälle oikein olan takaa, mutta hyvällä tavalla. Ensi kuun jälkeen on joulu! Tässähän pitää alkaa kohta fiilistelemään tulevaa joulua ja alkaa tekemään suunnitelmia. Mutta jätetään se teema vielä hetkeksi rauhaan ja palataan siihen vaikka ensi viikolla taas. Jotain nimittäin joulun hehkutus ennakkoon ärsyttää, joten ensi viikolla sitten asiasta enemmän. 

Lokakuun puoliväli on ohitettu ja kuun loppu alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Vielä ei ole ensilunta nähty, mutta toivottavasti saisimme sen pian kokea. Syyskuun alussa Pohjois-Suomessa koettiin jo ensimmäisiä pakkasöitä, joten ei tässä ihan kaukana ajallisesti kylmistä säistä olla. Kylmiin säihin on erittäin hyvä varautua jo ennakkoon ja olla kaukaa viisas. Näin ajattelin nähdessäni livenä Hampton Lifestyle- myymälässä ensimmäisen kerran Balmuirin Kid Mohair huivin värissä taupe. Meiltähän kotoa löytyy sängyn päältä samasta materiaalista valmistettu torkkupeitto, joten tiesin tämän mohair-materiaalin olevan ihanan lämpöinen ja miellyttävän tuntuinen. Kun syyskuun alussa ensimmäisen kerran huivia kokeilin iholle, oli se ihanan pehmoinen ja pakkohan se oli Hamptonin myymälästä kotiuttaa. Siitä asti olen odottanut saavani laittaa huivin kaulalleni lämmittämään kylmillä ilmoilla ja vihdoinkin sain sen ottaa käyttöön.

  


Paikka: Lohjan museo

Lämpimin maanantaiterveisin,


*Toteutettu yhteistyössä Hampton Lifestylen kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.