Mahdoton tehtävä - mistä jatkaa?

21. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaita ja viikonlopun aloitusta!

Täällä ollaan aika innoissaan sekä viikonlopusta että muuten vaan. Ensi viikkoa odotan jo innolla, koska tiedossa on lasten syntymäpäiväkutsut. Ensi viikolla järjestämme tyttöjen kavereille kutsut. Myös sukulaissynttärit että päiväkotikavereille järjestettävät kutsut on vielä edessä vähän yli viikon päästä, joten paljon tehtävää tiedossa. Koristeet on valmiina, tarjoilut on suunniteltu ja kaverisynttärit suunniteltu ohjelman osalta. Hyvällä mallilla siis ollaan!

 Viikonloppu on taas mukava käynnistää etätöiden parissa tässä kauniissa, syksyisessä säässä. Aamulla heräsin jo ennen kuutta, koska nukuin aika huonosti. Mielessäni on jo pidemmän aikaa pyörinyt yksi juttu, joka tuntuu olevan ihan mahdoton tehtävä. Ei mikään Tom Cruisen Mission Impossible-tyylinen, vaan ihan oikeasti minulle liian vaikea. Nyt puhun kauan kestäneestä valkoisen, pyöreän ruokapöydän metsästyksestä ja löytämisestä. Olen kolunnut läpi joka ikisen verkkokaupan, sisustusliikkeen ja yrityksen, joka voisi meille valkoisen pöydän valmistaa. Pienempiä valkoisia pöytiä on monella yrityksellä tarjolla, mutta itse haluaisin löytää pyöreän pöydän, jonka halkaisija olisi 120cm.

Jotenkin olen tässä vuoden aikana ihastunut valkoisiin pöytiin enemmän ja enemmän. Sellainen meillä on kauan ollut ja sellaisen myös haluaisin. Mutta tässä kohtaa tulee se mutta. Haluaisin löytää jostain valkoisen pyöreän pöydän tai marmoroidun, valkoisen pyöreän pöydän. Moneen marmoroituun sohvapöytään olen törmännyt ja ne on kyllä luonnossa upeita. Toivottavasti pian onnistaisi ja sopiva pöytä löytyisi. Jos teillä on joku mielessä, ilmianna se minulle! Tässä on inspiraatiokuvaa pöydän ulkomuodosta. Väristä sen verran, että pääasiassa etsiskelen valkoista pöytää, mutta marmoroitu voisi olla mukavaa vaihtelua. Kollaasista löytyy nyt pöydistä osa sohvapöytinä, mutta älkää antako sen hämätä.Pöydät: Asko, Room21 ja Zarro


Toivottavasti tärppäisi ja löytäisi ruokapöydän, jossa halkaisija olisi 120cm ja se miellyttäisi silmää.

Toiveikkain terkuin,


Kuvat: Pinterest

11 kommenttia

 1. Parin minuutin googlettelulla löytyi esim. tämä: https://modeo.fi/fi/kalusteet/poydat/magis-tavolo-xz3-pyorea-poyta.html

  Mielestäni fiksuinta tällaisessa tapauksessa olisi teettää haluamansa, jos ei ole valmiiseen tarjontaan tyytyväinen. Silloin ainakin saa juuri sitä mitä itse toivoo. Ja samalla työllistäisi suomalaisen ammattilaisen ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos vinkeistä. Itse kysyin teettämästä yhtenä vaihtoehtona, mutta tällöin hinta nousi melkein 2000€ ja kumminkaan ei sitä niin paljon haluaisi laittaa pöytään kiinni. Tottakai sitä mieluiten kotimaista suosisi!

   Poista
 2. Olen paininut saman ongelman kanssa. Pyöreiden ruokapöytien valikoiman on niukka, varsinkin joissa on yksi jalka. Stuan Zero pöytä on hieno. Löytyy myös halkaisijaltaa 120 cm.

  http://www.stua.com/design/zero/

  Löysin tori.fi:stä ilmaiseksi pöydän. Se pitää vain maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei ole helpoimmasta päästä. Itsekin laitoin hakuvahdin ja totuin välillä vilkaisen. Kyllä se vielä jostain tulee vastaan.

   Poista
 3. Valkoiset pyöreät pöydät on kyllä ihania! Itse etsin sivupöytänä pyöreää ja valkoista, yllättävän paljon vaihtoehtoja mutta kumminkaan ei aina joku natsaa sitten :0 onnea etsimiseen ja hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊

   Ei ole helppoa, mutta kyllä se vielä jostain löytyy. Nyt vaihtuu vuosikin muutaman kuukauden päästä ja se voi huonekaluliikkeiden osalta tarkoittaa valikoiman päivitystä.

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Moikka! Kannattaa katsoa trademax.fi verkkokaupasta, siellä on paljon erilaisia pyöreitä valkoisia ruokapöytiä, osa myös halkaisijaltaan 120cm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Julia! Trademaxin sivuja onkin tullut katseltua aika hanakasti ja kivoja pöytiä sieltä kyllä löytänyt. Halkaisijan pitäisi vähintään se 120cm olla ja yksi kiva pöytä valikoimasta löytyikin, kiitos siis vinkistä :)

   Poista
 5. Meillä on se calligarisin Planet pöytä, joka on 120cm halkaisijaltaan. :)

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2016/09/ton-tuolit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen teiltä olen bongannut ja se on kyllä aikas ihana ( ja näköjään tarjouksessakin) :) Se on kyllä upea ja niin teille tehty.

   Poista
 6. Marmorinen 120cm ruokapöytä http://royaldesign.fi/Viewitem.aspx?ID=139547

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.