Mustaa ja valkoista - tummemmalla tiellä jatketaan

16. lokakuuta 2016


Oikein kaunista sunnuntaiaamua!

Toivottavasti teillä on yhtä mukava viikonloppu takana, kuin mitä meidän perheellä on. Tämä viikonloppu on käytetty lasten syntymäpäivien koristelujen metsästykseen, sukulaisilla vierailuun ja kahvitteluun. Tänään meillä olisi lasten kanssa tarkoituksena ottaa hiivat, sokeri ja jauhot esiin. Ajattelimme nimittäin leipoa pitkästä aikaa pullia. Päätyisikö sitä korvapuusteihin vai perinteisiin voisilmäpulliin?

Makeasta ja maukkaasta on hyvä siirtyä meidän väliaikaiseen kotiin. Olohuoneemme on nimittäin saamassa koko ajan tummempia ja tummempia sävyjä. Välillä mietin, olenko mennyt ihan sekaisin, koska aina olen rakastanut valkoista väriä ja sen mukana tuomaa raikkautta. Nyt kotimme sonnistautuu koko ajan tummilla väreillä. Tummat sohvat tuovat olohuoneeseen kyllä ihan eri tunnelmaa, kuin mitä valkoiset toisivat. Välillä valkoisten sohvien kaipuu iskee, mutta päällimmäisenä tunteena on kyllä tyytyväisyys olohuoneen ilmeeseen. Sitten kun joskus täältä muutamme, haluaisin valkoiset sohvanpäälliset takaisin, viimeistään. Voi olla, että jo joulun lähestyessä mieli voi viedä valkoista kohden. Valkoinen joulu, valkoinen koti.

Olohuoneeseen on tällä välin saapunut ja jotain uutta kahden kappaleen verran. Tilasin nimittäin viime viikolla uutukaiset, mustavalkoiset tyynynpäälliset sohvillemme. Oikeasti näiden koristetyynyjen värikoodi oli antrasiitinharmaa, mutta ainakin meidän tummanharmaita sohvia vasten tyynynpäälliset ovat täysin mustan sävyisiä. Tykästyin niihin, kun ne sohvalle asettelin ja ne kyllä sopisivat myös meidän makuuhuoneen puolelle aika kivasti.
Nyt nautitaan tummista sävyistä ja väreistä näin syksyn aikaan. Huomenna kuullaan taas!

Terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.