Nahkainen sängynpääty kotiutui makuuhuoneeseen ja pelkkää juhlaa

30. lokakuuta 2016


Oikein kaunista ja ihanaa sunnuntain aloitusta!

Lokakuun viimeinen viikonloppu alkaa olla pulkassa. Kelloja on käännetty ja tunti enemmän nukuttu. Eilen vietimme lastemme syntymäpäiviä parhaiden ystävien seurassa ja tänään palkintona eilisestä puurtamisesta ja juhlimisesta ollaan vaan ja hengaillaan sekä vieraillaan sukulaisilla toisilla syntymäpäivillä. Mutta eipä sitä kauaa hengailla, koska ensi keskiviikkona juhlimme päiväkotikavereiden kanssa ja viikonloppuna vielä sukulaisten kanssa lastemme syntymäpäiviä. Joten lokakuu on hyvä päättää juhlaan ja marraskuu on vielä hienompaa käynnistää samoissa tunnelmissa.

Mietin kauan tämän postauksen otsikointia, koska voi olla vähän harhaan johtavaa sanoa nahkaisen sängynpäädyn kotiutuneen makuuhuoneeseen, ihan kuin se olisi jostain kauempaa meille saapunut. Nimittäin sängynpääty saatiin viimein raahattua tämän kerrostalon verkkokellarista tänne ylimpään kerrokseen, meidän makuuhuoneeseen. Matkaa oli siis vain muutama kymmen metri ja laiskuuttahan se vain oli, että emme saaneet aikaisemmin haettua sängynpäätyä makuuhuoneeseen. Nyt se vihdoinkin omalta paikalta löytyy ja huone alkaa olemaan aikas kiva!Kivaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia

 1. Kauniin kodikas huone! <3 Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3 Pikkuhiljaa alkaa vuokrakodin makuuhuonekin muodostua seesteiseksi.

   Poista
 2. Onpas ihana yöpöytä! <3 ja kaunis sängynpääty, viimeistelee jotenkin koko huoneen ilmeen :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mistähän vastaavan päädyn voisi löytää? Olen jo kauan etsiskellyt :) -Tanja-

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.