Nimipäiväyllätys ovella ja hyvää tarjolla!

7. lokakuuta 2016Hyvää huomenta perjantaihin, viikonlopun aloitukseen ja viikon viimeiseen arkipäivään!

Tästä viikonlopusta on tulossa meidän perheelle oikein juhlaviikonloppu. Tiedossa olisi pienen kummityttöni syntymäpäivät, joita juhlistetaan huomenna ystävien kesken. Eilen oli tosi mukava päästä ostelemaan pienelle tytölle lahjaksi kaikkia prinsessajuttuja. Jos olisin omat tytöt ottanut tälle ostosreissulle mukaan, olisivat he varmasti haluneet itselleen kaiken saman, mitä syntymäpäiväsankari lahjaksi saa.

Tällä viikolla tuli juhlittua omia nimipäiviä työpaikalla ja lasten kanssa ystävän luona. Itse en pidä nimipäiviä mitenkään suurena juhlan aiheena, mutta miksikäs ei. Onhan se kiva päästä leipomaan hyvää, päästä kutsumaan kavereita kylään ja nauttia kaikista hyvistä herkuista. Aika pienistä asioista voi juhlat järjestää ja itse päätimme tätä pientä merkkipäivää juhlistaa. Ihanaksi yllätykseksi sain myös pienen nimipäivälahjan kotiin kannettuna. Postisetä nimittäin soitteli päivällä ovikelloa ja ojensi minulle mukavan näköisen paketin vastaanotettavaksi. Paketista paljastui jotain mukavaa ja siitä sitten myöhemmin ensi viikolla juttua täällä blogin puolella.
Oikein mukavaa viikonlopun aloitusta ja naatiskelkaa!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.