Olohuoneen syksy, kuka voisi kellot seisauttaa ja arvonta päättyy

2. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaiaamua ja mukava nähdä myös täällä lokakuun puolella teitä ihania!

Lokakuu. Ensi kuun jälkeen on jo joulu. Aika hurjaa vauhtia tämäkin vuosi on kulkenut ja vuoden viimeisiä kuukausia eletään. Oikeastaan nämä kolme jäljellä olevaa kuukautta on aikaslailla minun suosikkeja. Tammi-helmi-maalis - ihan ok. Huhti-touko-kesä- mukavaa aikaa. Heinä-elo-syys - syksyyn valmistautumista. Loka-marras-joulu - rentoutumista ja ilon jakamista. Itse olen ainakin aika into pinkeenä näistä ajoista. Paljon juhlia tiedossa, joulu lähestyy, saa alkaa kaivaa joulukoristeita varaston kätköistä ja alkaa leipoa jouluisia herkkuja pikkuhiljaa. Halloween, pikkujoulut, isänpäivä, itsenäisyyspäivä, joulu. Paljon aiheita juhlaan ja kiitollisuuteen.

Olohuoneemme on vihdoinkin saanut syksyisen ilmeen osakseen, koska nythän eletään jo lokakuuta. Syksy on parhaimmillaan ulkona luonnossa ja myös meidän sisätiloissa juuri nyt. Kynttilät saa laittaa joka ilta palamaan ja nauttia hyvöstä olosta kääriytymällä Balmuirin lämpimän viltin alle katselemaan vesisadetta. Joskus sitä toivoisi, että voisi hetkeksi pysäyttää ajan ja olla tässä hetkessä kauemman aikaa. Pitää siis osaa nauttia jokaisesta kauniista, syksyisestä hetkestä mitä luonto meille suo.Muistakaa vielä tänään osallistua blogissani arvontaan, jossa onnellinen voittaja saa itselleen Orthexin SmartStore Basket-koreja. Arvontaan pääset tästä osallistumaan.

Ihania syksyisiä hetkiä toivottaen,


2 kommenttia

  1. Onpas elegantti olohuone siellä <3 hyvää sunnuntaita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mukava kuulla! Ihanaa sunnuntaita ja nautitaan upeasta, syksyisestä aurngonpaisteesta <3

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.