Syksyn suosikkihetkiä Balmuirin Kensington-tarjottimelta

26. lokakuuta 2016


Oikein kaunista ja kylmää lokakuista huomenta!

Ihan mahtava aamu tässä käynnistymässä, vai mitä? Marraskuu alkaa ensi viikolla, lokakuu on säiden osalta ollut hyvin syksyinen ja muutenkin kaikki on hyvin. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ja suunnata katseet jo kohta lähestyvään jouluun. Vielä en ole uskaltanut joulukoristeisiin koskea, mutta viikonloppuna olen päättänyt salaisen arkun avata ja tehdä pientä inventaariota joulukoristeiden osalta. Tällä viikolla löysin jo ensimmäiset joulukukat kaupungin supermarketista, mutta vielä en niitä kotiuttanut. Kyllä joulu tulee kauppoihin joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin. 

Viikonloppuna päätin ottaa ihan rennosti ja nauttia tästä kauniista syksystä ja hetkestä. Joskus on mukava pysähtyä tähän hetkeen ja nauttia siitä mitä on. Vielä emme ole uutta asuntoa löytäneet, emmekä ole kyllä mitenkään aktiivisesti enää etsineetkään. Päätin antaa aikaa tälle muuttoasialle ja panostaa asiaan vasta ensi vuonna. Loppuvuosi nautitaan joulun taiasta ilmaan mitään asuntostressiä. Siksi olikin mukavaa rentoutua sunnuntaina pimeän aikaan ja laittaa kynttilät palamaan tori.fi-sivuilta löytämääni Balmuirin mustaan Kensigton-tarjottimelle. Kaunis tunnelma saavutti ruokailutilan ja illasta oli erittäin mukava nauttia. 


Tarjotin: Balmuir Kensington
Kynttilälyhdyt: Riviera Maison


Ihanaa keskiviikkoa ja nauttikaa tästä hetkestä!

Terkuin,


4 kommenttia

 1. Itse laitan joulukoristeita pikkuhiljaa kuun vaihtuessa marraskuuhun niin pääsee joulunodotuksesta nauttimaan koska usein joulukuu menee niin työpainotteisesti koko kuukausi että joulufiilis saattaa välillä kadota. Viisas päätös jättää uuden kodin etsintä ensivuodelle että voitte kotona nauttia joulusta ihan rauhassa ettekä muuton keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma. Kun marraskuun ensimmäinen päivä koittaa, alkaa joulukoristeet hiljaa hiipua meidän kotiin :) Silloin joulusta voi nauttia pikkuhiljaa.

   Mihinkäs tässä kiire olis muuttaa? Kiva koti meillä nytkin on, mutta aina se oma koti olisi vielä mukavempi. Ehkä ensi vuonna onnistaa.

   Poista
 2. Miten ihana tunnelma! Kauniit nuo kynttilälyhdyt! Täällä onneks thanksgiving ja halloween hömpötykset vähän jarruttaa joulua :D Mutta arvaa, jolla on joulu sydämessä joka päivä, miten tässä malttaa olla mitään suunnittelematta! :D Mutta mielenkiinnolla odotan millaisia koristeluita laitat tänä vuonna!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin on lasten kolmet syntymäpäivät, johon koristellaan pinkkiä ja valkoista joka paikkaan niin vähän aikaa saa joulu vielä odottaa. Tänä vuonna tilat on yli puolet pienemmät, mutta eiköhän tännekin kotiin saa joulua ihan mukavasti esille <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.