Toivepostaus: Meidän kodin silkkiset verhot + vastauksia

19. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkoa ihanat!

Lokakuu lähenee loppuaan ja ajattelinkin tehdä pari toivepostausta tästä alta pois. Edelleenkin lähetätte minulle tosi mukavasti kysymyksiä ja toiveita postausaiheista. Niihin vastaan ja reagoin ilomielin ja toteutan niitä parhaani mukaan. Tänään toteutin yhden hyvin usein toivotun  ja paljon kysymyksiä nostattavan postausaiheen. Tänään tutustutaan nimittäin meidän kodin silkkisiin verhoihin. Kotimme verhot on kaikissa huoneissa samanlaiset. Miksi en käytä mitään muita vaihtoehtoja? Koska olen todennut näiden Stockmannin silkkiverhojen olevan niin upeat luonnossa, kuvissa ja käytössä, että muita en edes kaipaa. Meidän kotoa löytyy ikkunoista Stockmannin Villa-sarjan 100% silkkiä olevat vuorelliset verhot. Väri on taitettu valkoinen. Tätä samaa sarjaa löytyy myös beigen ja harmaan värisenä. Meiltä löytyy varastosta myös harmaan väriset, mutta itse olen täysin myyty tälle valkoiselle värille. Verhojen mitat on 133cm x 260cm. Tässä asunnossa ne jäävät uuri sopivasti lattian ja seinän rajaan, eli mitoitus on täydellinen. Vanhassa asunnossamme olin asettanut verhotangot hieman matalammalle, jolloin verhot osuivat enemmän lattialle. Tämän asunnon huonekorkeus on kivaa vaihtelua edelliseen.

Toivottavasti tämä postaus vastasi usein esitettyihin kysymyksiin näitä verhoja koskien.

Oikein mukavaa päivää toivottaen,


2 kommenttia

 1. Silkkiverhot tuovat kyllä ihanaa luksusta kotiin kuin kotiin!

  Jos saa toivoa, niin olisi kiva nähdä postausta teidän väliaikaisen kodin pesutiloista - monella on kuitenkin samankaltainen tilanne, että kylpyhuonetta ei ole mahdollista remontoida mieleisekseen, niin olisi kiva saada vinkkejä siitä, että miten sinä olet somistanut teidän kylpyhuonetta ja tuonut sinne teidännäköisiä elementtejä vaikka tilapäisestä ratkaisusta onkin ainoastaan kyse.

  Hymyjä päivääsi!

  //H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Tottakai voin jossain vaiheessa tälläisen toteuttaa :) Tässä asunnossa on aika pieni kylpyhuone, mutta yritän tehdä parhaani jotta saisin kivan postauksen tehtyä.

   Ihanaa päivää!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.