Tyttöjen syntymäpäiväjuhlien viettoa My Little Pony-teemalla

31. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta lokakuun viimeiseen päivään ja kivaa Halloweenia kaikille!

Halloween on anglosaksisissa maissa pyhäinpäivän aattona lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. vietettävä juhlapäivä, alkuaan muinaisten kelttien talven alkamisen päivä samhain, jolloin vainajahenkien uskottiin liikkuvan. Nimi on lyhenne englannin sanoista ”All Hallows' Eve” eli kaikkien pyhien aatto. Meidän lapsuudessa vietimme joka vuosi kunnon Halloween-bileitä, jolloin pukeuduimme miksi milloinkin. Nämä bileet on kyllä hyvällä tavalla jäänyt muistoihin ja sitä niin mieluusti viettäisi niitä aikuisenakin.

Tänä vuonna emme järjestäneet lapsille Halloween-juhlia, koska juhlimme samana viikonloppuna lastemme syntymäpäiviä kavereiden ja lasten ystävien seurassa. Juhlat järjestettiin My Little Pony-teemalla, niinkuin olen jo aikaisemmin maininnut. Teemaan sopivaa koristusta löytyi todella helposti kaupungissamme sijaitsevasta juhlatarvikeliikkeestä ja leipomiset oli helppo suunnitella toteutettavaksi sateenkaaren jokaisessa värissä. Onneksi onnistuin löytämään vanhoja vaaleanpunaisia ja pinkkejä koristeita jo ennakkoon meidän varastosta, joita pystyin sitten juhlapäivänä hyödyntää koristelussa ruokapöydän päällä. Pom pomit ja hunajakenno-koristeet on kyllä niin mukavia hyödyntää uudelleen ja uudelleen joka vuosi. Kun kerran ne ostaa, voi niitä käyttää uudestaan ja lainata muille kavereille juhliin koristeiksi.

Ruokatarjoilut oli myös teeman mukaiset, kun kakuksi valikoitui pinkin värinen juustokakku teeman mukaisesti. Myös muut tarjottavat hehkuivat pinkin ja muiden sateenkaaren värien loisteessa ja juhlat oli kyllä menestys sekä lasten että aikuisten mielestä.Mukavaa maanantain aloitusta toivottaen,


2 kommenttia

 1. Ihanan näköistä!

  Olisko reseptiä tohon juustokakkuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Juustokakkuun ei ole reseptiä, ihan itse sen keksin, mutta voin sellaisen kyllä kirjoittaa tuosta versiosta jos kiinnostaa :) Pohjassa oli digestiveja ja täytteessä vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, tuorejuustoa ja rahkaa.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.