Tyttöjen syntymäpäivien suunnittelua ja edustusta

12. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkoaamua tähän lokakuiseen päivään!

Seuraavat kolme päivää on kyllä hyvin intesiivisiä, väsyttäviä, mutta varmasti tosi antavia kokemuksineen ja elämyksineen. Olen nimittäin edustamassa työpaikkani yritystä FinnBuild-messuilla ja tiedettävästi messut on yleensä aika rankkoja settejä. Päivässä seistään putkeen monta tuntia, joten illat on pakko pyhittää rentoutumiselle ja jalkojen lepuuttamiselle.

Messuiluista taas siirrytään päivän juhla-aiheeseen. Kuten olen jo aikaisemmin pari kertaa maininnut, tämä lokakuu kuukautena on meidän perheelle juhlakuukausi, koska tässä kuussa vietämme molempien tyttöjemme syntymäpäiviä. Paljon muutakin juhlaa on tiedossa, mutta omien lasten syntymäpäivät ovat päällimmäisenä mielessä. Juhliin valmistautuminen on jo hyvissä ajoin aloitettu etsimällä juhlakoristeita joka paikasta, suunnittelemalla teemaa ja päättämällä päivät juhlia varten. Tänä vuonna syntymäpäiväjuhlien määrä lisääntyy, kun lasten päiväkotikavereillekin pitää järjestää tietenkin omat synttärit. Kaikki kolme syntymäpäiväjuhlaa tullaan juhlimaan samalla teemalla ja koristeilla.

Teema oli vielä vähän hakusessa, kun toinen tyttö halusi teemaksi Frozen- juhlat ja toinen olisi innoissaan My Little Pony-juhlista. Meidän kotikaupungista löytyy kiva juhlatarvikeliike ja heidän nettikaupasta löysin kumpaakin teemaan sopivia tarvikkeita ja syötäviä. Katsotaan mennäänkö tänä vuonna sini-hopeisilla koristeilla vai avaako My Little Pony-teema värien riemun arkun ja kotimme koristautuu sateenkaaren kaikkiin kauniisiin väriin. Molempi parempi! Elsa ja Anna vai Fluttershy ja Rainbow Dash?

Leikkisin terveisin,


1 kommentti

  1. Tsemppiä sinulle messuille! Ihanaa että jaksat kaiken työhässäkän lisäksi järjestää tytöille mukavia juhlia heidän mielikseen! Meilläkin oli vasta lastenkutsut, teemana oli linnan teekutsut prinsessoille ja prinsseille, koristeluna kukat ja perhoset. Tytöt ja kaikki vieraat tykkäs tosi paljon, ja erityisen onnistunut idea oli tehdä lapsille oma matala pöytä, johon katoin kauniisti teeastiaston ja tarjoilut. Käy katsomassa blogistani millainen pöytä oli!

    t. Annika
    www.pellavaajapastellia.fi

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.