Tyynyjä, tyynyjä, värejä ja viikonloppua

14. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta lokakuiseen perjantaihin!

Onko viikonloppu käynnistynyt jo mukavissa merkeissä? Täällä sitä jo kiidetään auton kanssa kohti Helsingin Messukeskusta, jossa edustan työpaikkaani messujen viimeisenäkin päivänä. Tänään olikin aika kaunis aamu ajella. Vaikka vettä tihkutti hieman ja oli tosi pimeää, ei se tunnelmaa pilannut, päinvastoin. Syksy on kyllä nyt kauneimmillaan ja vielä sitä ei yhtään odota talvea ja lumisadetta. Jotenkin sitä haluaa nauttia tästä kauniista väriloistosta ilman räntäsateita ja kylmyyttä. Talvessa on puolensa, mutta syksy on alkanut viehättää enemmän ja enemmän itseäni. Jotkut kokee suurta väsymystä syksyisin, mutta itse yleensä tunnen kropan ja mielen hyvin energiseksi. Nyt kun tämän viikon olen hieman sairastellut, on energistä fiilistä jäänyt vähän vähemmälle. Ensi viikolla taas viikonlopun levänneenä uuteen nousuun!

 Jotenkin sitä inspiroituu syksyisestä luonnosta ja sen väreistä, joita mielellään laittaa myös omaan kotiin esille. Mitäköhän sitä on minulle tapahtunut, valkoisen ja vaaleuden rakastajalle? Tilalle on muuttanut lämpimiin väreihin ihastunut ihminen, joka mielellään lisää kotiinsa pieniä väripilkkuja. Joku värikärpänen on ottanut ison haukun ja saanut sisustusmieleni muuttuumaan tummempiin sävyihin, ainakin hetkellisesti. Tai no väri ja väri. Meidän koti koostuu pääasiassa valkoisesta, mustasta ja hyvin neutraaleista sävyistä.

Makuuhuoneemme on saanut lisää väritöntä elämää, kun vaihdoin sänkyymme puuvillaiset lakanat isoihin ja keskikokoisiin tyynyihin ja silkkiset Stockmannin Villa-sarjan päälliset pääsivät vaatehuoneeseen odottelemaan ensi kevättä. Jotenkin sänky muuttui muhkeammaksi ja samalla ostoslistaan tuli lisättyä helmalakanat ja muutama uusi lakana. Eli viikonloppuna oman auton nokka käännetään kohti lakanakauppoja.

Oikein mukavaa viikonlopun käynnistymistä ja nauttikaa päivästä!

Rennoin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.