Valkoiset sohvat takaisin(ko) ja Orthex-arvonnan voittaja

5. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkoa!

Jokos työpäivä on tullut käynnistettyä näin aamutuimaan? Näin viikon loman jälkeen viikon aloitus tuntuu taas niin helpolta ja mukavalta. Olo on rentoutunut ja motivaatiota aikaisiin aamuherätyksiin löytyy siihen asti, kun pääsemme yhdessä perheen kanssa käynnistämään seuraavan loman helmi-maalikuussa, nimittäin talviloman. En muista koska minulla olisi viimeksi ollut talvilomaa, joten sellaisen pitäminen tuntuu ihan luksus ajatukselta. Mutta sinne on vielä niin pitkä aika ja mukavia juttuja ja juhlia kerkeää tapahtumaan sitä ennen.

Satuin eilen käyttämään aikaa tietokoneella vanhojen kuvien poisteluun ja pari kuvaa aiheutti pientä kaihoa entiseen. Vanhaa omakotitaloamme ei suuremmin ole ikävä ja kaiho, vaan tällä kertaa ikävä iski valkoisia sohvia kohtaan. Onneksi tilanteen saa helposti korjattua vaihtamalla valkoiset päälliset sohviin. Onneksi nämä Ikean Kivik-sohvat on niin monipuolisia. Niihin vaihtaa päällisen ihan koska vain ja uusi päällinen ei maksa kuin hieman yli 100€. Minusta aika vähän suuresta muodonmuutoksesta. Onneksi päälliset on helposti vaihdettavissa ja pestävissä. Pitäisikö sitä syksyä ja talvea kohden laittaa sohviin valkoiset kankaat tuomaan vaaleaa tunnelmaa kotiimme? 

Ja sitten se arvonnan voittaja. Random.org on valjastettu tehtäväänsä ja tällä kertaa voittajaksi nousi nimi ja kommentti:

"Ihana on seurata sisustusjuttujasi ja mukana jatkossakin!
Bloggerlukijana mukaan."

Voittajalle laitettu viestiä.

Keskiviikkoterkuin ja oikein kaunista aamua toivottaen,


5 kommenttia

  1. Mikä maalisävy tuossa seinässä on?

    -C.A

    VastaaPoista
  2. Itselläni on nyt hetken olleet samat sohvat ja sen verran täytyy sanoa että on ihanaa kun värejä voi vaihdella aina fiiliksen mukaan ja koko olohuoneen sisustus mukautuu helposti ja suht edullisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siksi aikanaan mekin nämä sohvat hankimme. Kyllä uudet päälliset on helppo hankkia ja mielestäni edullinen vaihtoehto saada sohviin uutta ilmettä :)

      Poista
  3. Hei, täältä yksi ääni valkoisille sohville :) Täälläkin on haaveiltu valkoisten päällisten ostamisesta nykyisten harmaiden tilalle..mutta harmikseni verkkokauppa ei näytä valkoisia päällisiä lainkaan😩 Niinpä en saanut myöskään tarkistettua lähimmän ikea-tavaratalon varastotilannetta päällisten suhteen.
    Toivottavasti valkoisia on edelleen saatavilla👍

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.