Black Friday vinkkejä ja alekoodeja!

11. marraskuuta 2016


Oikein kaunista ja lumista huomenta viikonlopun alkuun ja tähän valkoiseen perjantaihin!

Työpäivä on korkattu ja tämän viikon viimeinen työpäivä aloitettu mukavissa merkeissä. Ihana lukija HoneyVilla vinkkasi minulle, että aamun voisi aloittaa mahtavasti kahvin seurassa lisäämällä kanelia kahviin. Hän oli kyllä niin oikeassa. Kokeilin tätä heti maanantaina ja uudemman kerran eilen, koska kanelin lisääminen kahviin oli kyllä loistava idea.

Loistavista ideoista halusinkin ottaa tämän päivän aiheeksi lähestyvän Black Fridayn ja antaa vinkkejä alekoodeihin. Yhteistyössä Taloon.com ja CupoNationin kanssa pääsin valitsemaan  Taloon.comin tarjonnasta löytyvistä tuotteista omat suosikit ja samalla kertoa mihin tuotteisiin itse käyttäisin alekoodit. Itse päätin valita heidän sisustusvalikoimasta suosikkisohvapöydät, koska olen jälkeenpäin niin lämmennyt marmorisille sohvapöydille, jotka houkuttavat todella paljon. En tiedä mistä tämä marmorin viehätys yhtäkkiä on syntynyt. Aluksi olin nimittäin ihan ihmeissäni marmorivillityksestä. Muistan sanoneeni, että marmorisia juttuja ei meidän kotiin tulisi. Vähän sama juttu kävi kymmenen vuotta sitten legginsien kanssa. Katsoin, kun nuoret käveli kalsarit jalassa ja vannoin, että ikinä en niitä jalkaan laittaisi. Nyt kaapista löytyy 10 legginsit. Sama juttu marmoristen sisustusjuttujen kanssa. Kävimme katsomassa yhtä asuntoa kaupungissamme ja siitä asunnosta löytyi marmoroitu, valkoinen lattialaatta, johon rakastuin täysin. Siksi marmorinen ruokapöytä ja sohvapöytä ovat alkaneet itseäni kovin viehättämään ja nyt ajattelinkin kerätä tähän suosikkini Taloon.comin pöytävalikoimasta. Kun Black Friday koittaa, aion suunnata CupoNation sivuille ja käyttää heiltä löytyvän alekoodin johonkin marmoriseen vaihtoehtoon. Tällöin säästän kuluissa, aikaa ja rahaa. Yleensä Black Friday alekoodit on todella houkuttelevia ja itsekin ajattelin tällä kertaa osallistua tähän tapahtumaan. Tässä siis omat himoituksen kohteet!

CupoNationilla on muitakin alennuskoodeja tarjolla, joten kannattaa kurkata heidän nettisivuille ja etsiä sopivia alennuskoodeja eri kauppoihin. 20€ eksklusiivisen alennuskoodin Taloon.comin sivuille Black Friday - hulinoihin löydät täältä!

Kukas teistä aikoo osallistua Black Fiday - päivään ja hankkia jo valmiiksi joululahjoja alennettuihin hintoihin?Säästävin terveisin,


 *Toteutettu yhteistyössä Taloon.com ja CupoNationin kanssa*

4 kommenttia

 1. Itseäkin himottaa toi marmoripöytä, tosin rahtimaksu on mielestäni aika hunajainen siksi tilaaminen on jäänyt! Pitääkin tsekata alekoodi jos sitten raskisi ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Kiva edukkaita pöydät on ja hyvässä tarjouksessa niin en tiedä pystyykö tätä ohittaa :)

   Poista
 2. Löysitkö jo sen ruokapöydän? Tuleeko sekin olemaan marmorikuvioinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt vielä mitään edullisempaa versiota. Valkoinen saa kelvata, kun sellainen sitten joskus löytyy.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.