Ensimmäisiä joulukoristeita esille olohuoneeseen - joulun avaus

9. marraskuuta 2016Oikein kaunista huomenta marraskuun toiseen keskiviikkoon!

Tämä viikko on sykitty paikasta toiseen ja jotenkin sitä on jo hetken odottanut viikonlopun alkamista. Olen jo viikon verran ollut todella flunssainen ja tauti ei meinaa millään helpottaa. Viikonloppu tulee siis tarpeeseen, koska levolla ja vitamiineilla aion taistella flunssan pois kehostani. Niin moni tuttuni on tälläkin hetkellä flunssan kourissa ja itse toivon säästyväni suuremmilta influenssilta. Kerran influenssan sairastaneena, ei sitä uudelleen ihan heti haluaisi kokea. Viime vuonna minulla oli nimittäin 11 päivän yli 39 asteen kuumeinen kausi, joka oli todella uuvuttava kokemus.

Valituksista hieman positiivisempiin aiheisiin! Joulua on tullut valmisteltua, inspiraatiota tultu etsittyä, jouluisia juttuja tullut nähtyä ja vaikka mitä muuta mukavaa. Blogihommien taustatöiden tekeminen on hyvin tarkkaa hommaa ja vapaa-aika on käytetty hyödyksi blogin suhteen. Tänä viikonloppuna aiomme perheen kanssa ottaa ihan rennosti, puuhastella kaikkea mukavaa ja valmistella kotiimme tulevaa joulua. Nämä asiat lasketaan lepäämiseen ja rentoutumisen. Nyt kun lapsien syntymäpäivät on vihdoinkin saatu vietettyä, saa alkaa keskittyä seuraaviin juhliin, eli isänpäivään. Onneksi valmistelut on lasten kanssa jo salaa hoidettu, joten sunnuntaiaamusta saa rauhassa valmistaa aamupala valmiiksi ja juhlia.

Kun blogin jouluteeman eteen on töitä tehty taustalla, inspiraatiota etsitty monesta paikkaa, on hyvä aloittaa ja käynnistää blogissani the joulu. Eli tästä päivästä eteenpäin blogissani käsitellään kiihtyvässä määrin jouluisia juttuja, niin sisustuksesta vaatetuksen kautta lifestyleen. Eli aiheita riittää ja joulu on nyt virallisesti avattu. Voisiko tätä pitää vähän kuin joulukadun avajaisina?

Joulu on ainakin avattu meidän kodissa, kun asetimme lasten kanssa ensimmäiset joulukoristeet esille olohuoneen pöydälle Balmuirin mustan nahkatarjottimen päälle. Onnistuin löytämään todella kauniin joulutähden jo nyt kaupasta heleässä pinkin värissä. Väri on täydellinen tuomaan jouluista tunnelmaa meidän kotiin. Tästä se joulun odotus vihdoinkin käynnistyy blogissa ja meidän kotona!
Marraskuisin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.