Ensimmäisiä joulunpunaisia hetkiä kodissamme

7. marraskuuta 2016Oikein kaunista maanantaiaamua teille!

Marraskuu on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja jokaisesta päivästä on nautittu. Lasten syntymäpäivien vietot on saatu kunnialla vietyä läpi ja eilen illalla siirsin vaaleanpunaiset ja pinkit koristeet varastoon, heti kun vaan vieraat oli lähtenyt. Synttärikoristeet pois ja joulua tilalle. Joulun aika on niin mukavaa aikaa ja menee niin nopeasti ohi, että siihen kyllä kannattaa panostaa ja siitä nauttia. Tänä vuonna ajattelin kokeilla kodissamme jotain täysin uutta ja arvaamatonta. Ajattelin nimittäin koristaa kotimme valkoisella ja joulun punaisella väreillä. Muistaakseni tasan kolme vuotta sitten totesin ystävälleni, että meidän kodissa ei punaista väriä tulla ikinä näkemään. Eilen mietin tuota lausuntoa, että niin miksi ei? Viime vuonna tein jo jotain odottamatonta ja käytin vihreää väriä kodissamme, niin miksi ei tänä vuonna rikkoisi omia aikaisempia käsityksiä valkoisesta joulusta ja kokeilisi jotain uutta?

Tästä ajatuksesta inspiroituneena päätin aloittaa joulun punaisen värin lisäämisen kotiimme pieninä ripauksina. Asettelin makuuhuoneeseemme tummanpunaisia ruusuja asetettuna Balmuirin harmaaseen Kensington lyhtyyn. Tämä kyseinen lyhty/maljakko on mallistosta koko M ja juuri sopiva ruusujen esillepanoon. Vähemmän on enemmän ja tästä punaisesta piristyksestä makuuhuoneessa on hyvä jatkaa kohti joulua ja lisätä punaista väriä myös keittiöömme ja olohuoneeseen. Tänä vuonna joulumme päävärit on punainen ja valkoinen.Joulunpunaisin terveisin,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.