Joulukoristeiden läpikäyntiä - joulun odotus alkaa

4. marraskuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaita ja marraskuun ensimmäistä viikonloppua!

Tästä on mukavaa käynnistää viikonloppu etätöiden parissa käyntiin. Etätöitä tehdään tänään pienen apulaisen kanssa, joka sairastaa pientä lämpöä neljä vuotiaana neuvolasta saamasta yhdistelmärokotteesta. Onneksi tyttö on kuin oma itsensä ja yhdessä tässä jo aamukahvit keitettiin pienen apurin kanssa. Tänään aamulla päätin fiilistellä jo hieman tulevaa joulua, kun asetin meidän kahvikeittimeen jouluista makukahvia, jossa makuna on kanelia ja kardemummaa. Huumaava tuoksu ja erittäin miellyttävä lopputulos maun suhteen. Olin saanut tämän näytteen Habitare-messuilta ja nyt sen päätin avata. Joskus on kiva nauttia uusista makuelämyksistä ja kardemumman makuinen makukahvi kuuluu ehdottomasti siihen kategoriaan. Meidän kodin valtasi hyvin jouluinen tuoksu ja fiilis! Tuoksusta inspiroituneena ajattelin huomenna lasten kanssa leipoa joulutorttuja ja fiilistellä lähestyvää joulua.

Jouluisista tuoksuista onkin hyvä jatkaa matkaa meidän joulukoristeiden läpikäymiseen. Vuoden aikana sitä on jo päässyt unohtumaan, mitä joulukoristeita sitä kauniista Riviera Maisonin säilytyslaatikoista löytyykään. Joulukoristeita on vuosien saatoissa tullut kerättyä monesta eri paikasta. Viime vuonna en muistaakseni ostanut yhtään uutta joulukoristetta ja tänä vuonna ajattelin pitää saman linjan, nähtyäni taas kaikki omistamamme koristeet. Meiltä nimittäin löytyy 4 laatikkoa koristeita, joka on riittävästi tähän noin 80 neliöön. Tänään tutkitaan vielä viimeiset koristeet läpi ja huomenna aletaan fiilistelemään joulua täysillä.





Ihanaa perjantaita ja rauhallista viikonloppua toivottaen,


2 kommenttia

  1. Kauniita koristeita!<3 Sekoitan omiin kahvipuruihin a i n a kanelia ja kardemummaa <3 Niin hyvää! Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi, tuohan oli erittäin hyvä vinkki mitä voisi itsekin huomenna testata. Kiitos siis siitä <3

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.