Kauniit callunat parvekkeella ja omaa aikaa

16. marraskuuta 2016Oikein kaunista keskiviikkoa!

Aamu käynnistyy joka arkipäivä samalla lailla, mutta tässä aamussa oli jotain kaunista taikaa ilmassa. En yhtään osaa selittää, miksi ihmeessä aamu oli mitä parhain, mutta sitä jo herätessä tunsi aamun alkavan mahtavasti ja päivä jatkuu samoissa tunnelmissa työpaikalla. Voi kuulostaa tosi pöljältä, mutta itse nautin suunnattomasti siitä, kun saa rauhassa kuuden aikaan aamulla ajella pimeässä hiljaisuudessa kohti työpaikkaa. Auton radiosta pauhaa hiljaisella Aamulypsy, joka puolella ihmiset autolla ajelee kohti työpaikkojaan ja itse saa ottaa hienon hetken ihan rauhassa, omaa aikaa. Aamuihmiset voivat luultavasti tähän tunteeseen samaistua, mutta iltavirkut voivat kirota aamun hetkiä kaiken väsymyksen seassa. Minä nautin arkiaamuista!

Arkena on myös todella mukava tulla töistä kotiin, koska parvekkeelle suunnatuista ikkunoista voi nähdä parvekkeelle asetetut marraskuun kukkaset, eli kauniit callunat. Pari viikkoa sitten päätin ottaa Lechuzan ruukuista sekä valkoisesta valoruukusta syksyiset krysamteenit pois ja tilalle asetin kauniit, lilahtavan väriset callunat. Lasitetulle parvekkeelle tuli todella syksyn tuntua ja joulua on mukava odottaa valkoisen Lennolin Uljas-viltin alla, samalla toivoen näkevänsä tämän syksyn ensimmäisten lumihiutaleiden satavan maahan.


Kukkivin terveisin,


TallennaTallenna

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.