Kotimaisuuden, ihoystävällisyyden ja laadun puolesta + lukijakilpailu

21. marraskuuta 2016
Oikein kaunista huomenta ja ihanaa marraskuun viimeistä, kokonaisen viikon alkua!

Minulla oli ilo osallistua Indiedaysin ja Vuokkosten yhteistyöhön, jonka puitteissa pääsin testailemaan Vuokkosten uudistunutta tuoteperhettä ja ohutsidesarjaa. Aluksi mietin tätä aihetta kauan, ennen kun uskalsin tähän lähteä mukaan, koska aihe on aika tabu meidän yhteiskunnassa ja sitä "salaillaan" ja mielellään vältellään. Naisten kuukautiset ei kuitenkaan kuulu perus päiväkahvikeskusteluihin, mutta juuri sen takia halusinkin ottaa aiheen esille blogissani ja aiheuttaa keskustelua. Mielellään sitä tähän yhteistyöhön lähtikin, koska taustalta löytyy vanha suomalainen perheyritys, jolla on arvot ja näkemykset kohdallaan. Yrityksen arvoihin kuuluvat ympäristöystävällisyys, kotimaisuus, laatu sekä ihoystävällisyys, jotka on itselleni tosi tärkeitä kriteereitä tuotteita valitessani. Itselläni on nimittäin erittäin herkkä iho, joka ei siedä ihan kaikenlaisia tuotteita. Olen parikymppisenä kärsinyt allergisesta reaktiosta, jonka tuloksena kasvoillani on ikuisia jälkiä tästä reaktiosta. Tämän takia ihoystävällisyys on erittäin merkittävä juttu itselleni.
Tästä Vuokkosten sarjasta löytyy erilaisiin tarpeisiin sopivat Normal, Normal Wings, Long Wings ja Night Wings -tuotteet. Tuotteille on myönnetty Allergia - ja Astmaliiton tunnus, joka kertoo siitä, että tuote täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai muista yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita, joten näin ollen ne sopivat myös herkkäihoisille. Vuokkoset valmistaa vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys Delipap Oy. Vuokkoset-tuoteperheen lisäksi valmistamme perheen pienimmille Muumi Baby – vaipat ja Helmi Baby – tuotteet, sekä koko perheen käyttöön tarkoitetut Helmi-vanutuotteet.
Itse olin yläasteella, kun minun kuukautiset alkoivat. Aika monella kaverilla oli jo siinä vaiheessa alkanut, joten itsekin sitä innolla odotin. Siitä asti on kuukautiset ollut osa elämääni ja kahden tytön äitinä tulee aihe olemaan aina ajankohtainen. Päiväkodissa on selvästi keskusteltu tyttöjen ja poikien eroavaisuuksista ja olemme tätä samaa keskustelua jatkaneet myös kotona. Kuukautiset kuuluvat monen naisen jokapäiväiseen elämään lyhyen jakson ajan kerran kuukaudessa ja siinä ei ole mitään hävettävää. Itse sitä jo valmiiksi miettii, miten sitä joskus aloittaisi keskustelun kuukautisista omien tyttöjen kanssa. Itse olen aina ollut hyvin avoin ihminen ja meidän perheessä on puhuttu kaikki asiat halki mitään suuria ujostelematta. Tämän saman tavan haluan tuoda myös meidän perheeseen ja näyttää lapsillemme, että on ok puhua herkistä asioista ja kysyä jos jokin askarruttaa. Itse nuorena kainostelin kuukautisaihetta, mutta onneksi ystävät ja vanhemmat helpottivat asiasta keskustelua.
Itse tykästyin todella paljon näihin Vuokkosten ohutsidesarjaan. Mielestäni Vuokkoset on panostanut pakkauksiin todella paljon positiivisella tavalla ja pakkaukset on miellyttävän näköisiä. Ulkoasu huokuu kotimaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä mikä on mahtava juttu, sillä sitähän paketin sisällönkin arvomaailma kunnioittaa. Itsellä tulee ainakin tosi mukava olo näitä pakkauksia katsoessa ja sellaisen työkassiin sujauttaessa!

Lukijakilpailu:

Minulla on myös ilo järjestää mukava lukijakilpailu teille lukijoille. Pääset osallistumaan kilpailuun vastaamalla tämän postauksen yhteyteen kysymykseen: " Koetko kotimaisuuden, ihoystävällisyyden tai ympäristöystävällisyyden tärkeäksi asiaksi ostoksia tehdessäsi?" Kommentoimalla osallistut arvontaan, jonka voittajalle lähetetään Vuokkoset-tuotepaketti. Jätäthän siis yhteystietosi, jos olet anonyymi. Osallistumisaikaa on 26.11 lauantaihin kello 23.59 saakka ja voittajan nimen paljastan sunnuntain 27.11. postauksessa. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Kotimaisin terveisin,


*Yhteistyössä Vuokkoset*

 

24 kommenttia

 1. Oon kans todella herkkä saamaan allergiasia reaktioita, joten ihoystävällisyys on mulle hyvin tärkeää.Lisäks, kun kotimainen paperiteollisuus on muutenkin kärsinyt, niin kannatan ehdottomasti kotimaista yritystä! :)

  Puikoltapudonnut@outlook.com

  VastaaPoista
 2. On tärkeitä asioita. Varsinkin toi ihoystävällisyys omia ja etenkin lasten tuotteita valitessa.

  susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Upeita suomalaisia tuotteita!!!
  noora.kumpulainen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 4. Pyrin suosimaan kotimaisuutta, jos se suinkin on mahdollista ja myös iho- ja ympäristöystävällisyys on plussaa.
  Onneksi Suomesta vielä löytyy kotimaisuutta vaikka niin moni brändi on viety ulkomaille.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kannatan kotimaista, oma ihoni on niin herkkä, ettei kestä oikein mitään. Onneksi on nämä kotimaiset, joita voi käyttää!!
  hennamake[@]suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti kotimaista ja mielellään ekologista.

  leenvikki@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti! Ostan mielelläni aina kotimaista. Ihoystävällisyys on erittäim tärkeä ominaisuus herkän hipiän takia :)
  kaarnastakoti@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kotimaista sen olla pitää ::))
  Leena Etelä-Pohojanmaalta

  VastaaPoista
 9. Kotimaisuus ja ekologisuus on hyvästä. Itse aika vasta vaihdoin vuokkosen tuotteisiin ja totesin ne hyväksi :)
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Monesti ostohetkellä tuttu merkki on tärkein kriteeri. Minkä on hyväksi havainnut, sitä ostaa.

  VastaaPoista
 11. Kotimaisuus on iso plussa, samoin ihoystävällisyys. En ole minäkään välttynyt siteiden aikaan saamalta kutinalta, allergiaksi olen tulkinnut sen. Näissä on laatu ja hinta niin kohdallaan, kuin vain voi olla.
  riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kotimaisuus on hyvin tärkeää, lisäksi iho- ja luontoystävällisyys :) Tosi kiva postaus ja kilpailu.

  hanna.a (at) openmailbox.org

  VastaaPoista
 13. Minulla on herkkä iho eli ihoystävällisyys on valintani, samoin arvostan tuotteen kotimaisuutta.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kun kyseessä on asia jota on "pakko" ostaa, niin silloin ehdottomasti valituksi tulee ihoystävällinen ja luontoa vähän kuormittava vaihtoehto!

  VastaaPoista
 15. Ihoni on herkkä, joten ihoystävällisyys on silloin yksi tärkeimmistä kriteereistäni :) Täytyy sanoa, että Vuokkoset -tuotteet eivät ole koskaan pettäneet minua :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Kyllä koen tärkeäksi :) Varsinkin terveyteen liittyvissä tuotteissa valitsen yleensä suomalaista :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Kysymyksessä olevat asiat ovat kaikki minulle tärkeitä tehdessäni ostopäätöstä. Vuokkoset- tuotteet ovat hyvä esimerkki siitä, miten yksi tuote voi olla kaikkia noita; kotimainen, ympäristöystävällinen ja ihoystävällinen. MIelestäni muiden terveyssiteiden sisältämät hajusteet ovat ihan kamalia, eikä ne voi kovin ihoystävällisiä olla. Vaippojen suhteen käytämme myös ehdottomasti muumivaippoja ja muutenkin Helmi Baby tuotteita. hejovu(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Oma ihoni on todella herkkä ja taipuva ärtymään helposti. Arvostan siis kovasti ihoystävällisiä tuotteita. Ekstraplussan saa kotimaisuus! kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Koen tärkeäksi.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä seikkoja minulle ostopäätöstä tehdessä. En myöskään halua mitään myrkkyjä ihoa vasten ja luotan kotimaiseen.

  Mukana arvonnassa!

  Terkuin, Mira

  VastaaPoista
 21. Sekä kotimaisuus että iholle ystävällinen tuote ovat itselleni tärkeä juttu! jasminella82@ gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihoystävällisyys on erittäin tärkeää. Samoin kotimaisuus.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Kotimaisuus sekä se, että tuote ajaa asiansa.
  jennni.hu at gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ihoystävällisyys on tärkeää! samoin kotimaisuus :)
  jennake@netti.fi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.