Lapsuusmuistoja tuoksuin kotiin tuotuna & arvonta!

28. marraskuuta 2016


Oikein ihanaa ja huumaavaa maanantaita!

Tällä viikolla käynnistyy vihdoin ja viimein odotettu kuukausi, nimittäin joulukuu. Joulukuuta en vielä itse laske talven kuukaudeksi ja starttaajaksi, koska harvoin olemme saaneet nauttia lumisesta joulukuusta. Toivottavasti tänän vuonna koemme suuren poikkeuksen ja saamme viettää lumista joulua. Lumihan tekee joulun, vai mitä?

Olemme saaneet jo kauan nauttia kauniista syksystä, ulkona leijuvasta syksyn tuoksusta ja kauniina hohtavista keltasen ja punaisen eri väreistä. Kun syksy on saapunut ja pimeä laskeutuu yllemme jo aikaisemmin kuin kesällä, väistämättä sitä haluaa omassa kodissa nauttia tästä fiiliksestä ja luoda lisää huumaavaa tunnelmaa ja tuoksua myös omaan kotiin. Tämän meidän perheelle mahdollisti se, että pääsin mukaan Indiedaysin, Blogiringin ja Gladen kampanjaan, jossa oli tarkoitus loihtia omaan kotiin upea tunnelma Gladen tuoksuvilla tuotteilla, eli kynttilöiden ja ilmanraikastimien avulla.


Mitä muistoja tuoksut herättävät sinussa? Tuleeko kanelin tuoksusta mieleen lapsuus ja äidin kanssa yhdessä leivotut korvapuustit? Tai muistuttaako hunaja-suklaan tuoksuinen kynttilä talvilomilla nautituista isoista kupillisista kuumaa kaakaota. Miltä lapsuudenkotisi tai ensimmäinen oma kotisi tuoksui? Minulla ainakin tulee näistä Gladen tuoksuvista kynttilöistä monta eri muistoa mieleen. Meidän kotiin kotiutui tuoksukynttilöitä monessa eri tuoksuyhdistelmässä. Ehdottomat suosikkini olivat magnolia&vanilla sekä cost apple&cinnamon. Gladelta löytyy myös muitakin tuoksuvia tuotteita, kuten esimerkiksi aerosolit, minisprayt, sähköiset discreetit ja eri tuoksuisia hyytelöitä.
Glade-hyytelöt luovuttavat tuoksua tasaisesti ja pitkäkestoisesti. Hyytelöt sopivat mainiosti roskakaapin, kylpytilojen tai vaikkapa kellarivaraston raikastamiseen ja mökillä ulkovessaan.

Glade 5in1 -ilmanraikastinaerosolit poistavat hajuja ja raikastavat pitkäkestoisesti. Uuden korkin ansiosta partikkelit ovat pienempiä ja suihke tuntuu kuivemmalta.

Glade Air & Fabrics -aerosoli sopii ilmanraikastuksen lisäksi myös pahan hajun poistamiseen tekstiileistä. Kokeile sitä sisustustekstiilien lisäksi vaikkapa treenitossujen tai -kassin raikastamiseen.

Glade One Touchilla raikastat huoneilman aina tarvittaessa yhdellä painalluksella. Koska hajutkaan eivät pysy paikoillaan, niin tyylikkäästi muotoillun One Touch -pidikkeen seinätelakka on uudistettu. Pidikkeen voi nyt helposti myös irrottaa seinätelakasta ja ottaa mukaan. Näin voit raikastaa lempituoksullasi wc:n lisäksi myös muut kodin tilat.

Glade Discreet on pistorasiaan kiinnitettävä sähköinen, huomaamaton ilmanraikastin, joka antaa pitkäkestoisen ja katkeamattoman tuoksun. Linjakkaan muotoilunsa ansiosta se sopii mainiosti mm. oleskelutilojen ja eteistilojen raikastamiseen.

Glade-tuoksukynttilät juhlistavat arkea ja virittävät juhlasi parhaimmilleen. Valitse haluamasi tuoksu tilaisuuden ja fiiliksen mukaan. Käytä osana kattausta, sisustusta tai vaikkapa luodaksesi kylpytiloihin spa-tunnelmaa. Tuoksukynttilä on myös mukava sytyttää esimerkiksi viikkosiivouksen päätteeksi ja istahtaa sohvalle ihailemaan työn tuloksia.
Vaniljan ja kanelin tuoksusta väistämättä tulee oma nuoruus ja joulun aika mieleen. Joka vuosi leivoimme oman äidin kanssa joulutorttuja, joulupipareita ja muita jouluisia herkkuja jo marraskuun ensimmäisinä päivinä. Nämä hetket on itselleni ollut selvästi niin tärkeitä ja unohtumattomia, että muistan vieläkin herkkujen tuoksun ja leipomisen riemun. Varsinkin kanelin tuoksu on itselleni muistojen herättäjä ja oman lapsuuden joulu tulvahtaa heti mieleen. Joulumme olivat hyvin perinteisiä, mutta lapselle niin merkittäviä.

Vaniljan tuoksu isossa, vaaleassa tuoksukynttilässä tuo taas hauskalla tavalla oman nuoruuden mieleen. Itse nimittäin nuorempana käytin todella vahvoja hajuvesiä, joiden tuoksuina olivat vanilja ja kookos. Nuorempana sitä ei ehkä niin hyvin tajunnut lausetta "vähemmän on enemmän", joten hajuvettä tuli laitettua itseeni aika tiuhaan tahtiin päivän aikana. Voin kuvitella, että olemme ystäviemme kanssa tuoksuneet aika huumaavan "ihanille", kun olemme kulkeneet ihmisten ohi. Oma rakas veljeni herätti minut nuorempana tästä tuoksujen huumasta ja liiallisesta hajuveden käytöstä , onneksi! Istuin nimittäin kerran hänen autonsa kyytiin, juuri vaniljan tuoksuista hajuvettä laittaneena. En ehtinyt varmaan edes istahtaa auton kyytiin, kun veljeni minulle totesi kovaan ääneen, että tuoksut ihan auton raikastimelta, hih! Siksi vaniljan tuoksu on itselleni edelleenkin hyvin mieleinen ja aina tuo veljeni lausahduksen mieleen, joka kyllä ihan joka kerta naurattaa näin jälkeenpäin ajateltuna. Siinä tilanteessa kommentti ei naurattanut, nyt kyllä enemmänkin. Sitä huomaa pitävänsä vaniljan tuoksusta edelleen ja näitä Gladen magnolia&vanilla- tuoksuyhdistelmän kynttilöitä polttamalla kotiimme levisi huumaava tuoksu, joka on tarpeeksi mieto ollakseen juuri täydellinen.

Lopuksi oli vielä aika mahtavan lukijakilpailun! Vastaamalla kysymykseen: " Millaiseen tilanteeseen sinä yhdistäisit Gladen tuoksuvia tuotteita?", osallistut arvontaan jonka päävoittona on Gladen tuotepaketti. Osallistumisaikaa on yhden viikona ajan, eli 28.11 - 5.12 kello 23.59 saakka. Tämän jälkeen arvon voittajan ja ilmoitan sen täällä blogissa. Osallistut lukijakilpailuun kommentoimalla vastauksen tähän postaukseen. Onnea arvontaan ja kannattaa osallistua! Arvonnan säännöt löydät täältä. Julkaisen voittajan nimen 6.12. Suomen Itsenäisyyspäivän postauksessani. Anonyymit, jätättehän yhteystietonne, johon voin olla voiton osuessa yhteydessä.

Tuoksuvin terveisin,


52 kommenttia

 1. Kiva arvonta! Meillä käytetään tuoksuvia tuotteita ihan joka päivä arjessa, joten Gladen tuotteita tulisi käytettyä varmaankin päivittäin :)
  kaarnastakoti@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tuoksukynttilöitä käytetään ympäri vuoden:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 3. Tuoksukynttilät sopivat erinomaisesti juhliin ja etenkin yhdistettynä joulun muihin tuoksuihin.
  Gladen muita tuotteita käytetään meillä ympäri vuoden esim kylppärissä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Yhdistäisin niitä ihan arkisiin tilanteisiin. Töistä kotiin tullessa on mukava laittaa hyväntuoksuinen kynttilä palamaan ja rentoutua :)

  gustavanas@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Ihan jokapäiväiseen arkeen.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Juhliin ja joulun aikaan ihan arkeenkin .

  susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Mukana kivassa arvonnassa!
  Ympäri vuoden monenlaisissa tilanteissa.
  Varsinkin vanilja ja jouluiset tuoksut on ihania.

  VastaaPoista
 8. Mukaan arvontaan ja Gladen kynttilöitä on kiva poltella näin pimeällä.ja tuoksuvat niin hienolta. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana ihanassa arvonnassa. Poltan tuoksukynttilöitä niin arkena kuin juhlapäivinäkin. Tällä hetkelläkin kylppärissä on Glade tuoksukynttilä, siivouskomerossa tuoksuhyytelö. Magnolia-vaniljassa oli aivan huumaavatuoksu , joten joutuu seuraavaksi sen kotiin ostamaan.
  belovmirva@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Meillä pitäisi aina olla pikkueteisessä jotain tuoksuvaa/hajunsyöjää, koska miehen ja lasten kengät, YÖK!!!!! Ja tietty wc ja roskiskaappi. Ja tottakai ihaniin iltahetkiin sitten niitä kauniimpia asioita kuten kynttilät <3

  T. Justina

  VastaaPoista
 11. Sopii varmasti monenlaisiin tilanteisiin! Jouluista tunnelmaa tuomaan (ja joulusiivouksen yhteyteen sopisi mainiosti!), rentoutumiseen, illanistujaisiin sekä treffeille tunnelmaa ja tuoksua tuomaan :) Aivan ihana arvonta, mukana! sansandelisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Pimeneviin talvi-iltoihin. sonjaemiliia (at) gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihan päivittäiseen raikastukseen. :) Erityisesti tuoksukynttilät auttavat rentoutumisessa ja luovat tunnelmaa stressaavan päivän jälkeen.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa.Kyllä tuotteita käyttäisin niin arkena kuin juhlassakin:)
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Ihana arvonta! Kynttilät tuovat ihanaa lämmintä tunnelmaa pimeisiin iltoihin. :)
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Olen käyttänyt mökillä tuoksuvia tuotteita varsinkin eteisessä.
  Nimim. kirppuilija

  kirppuilija@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Uskon, että käyttöä löytyisi sekä arkeen (esimerkiksi tunnelmallisiin iltoihin) sekä hitusen hienostuneempia tuoksuja juhliin ja erityisempiin hetkiin. Kynttilät kun sopivat aina tunnelman luojiksi.
  heli.moisio@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Meidän kotiin tuoksukynttilät saapuvat aina näihin aikoihin kun aloitan laittamaan joulua kotiin. 😊 MilTik12@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Koti-iltoihin.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Pientä luksuslisää viikonlopun iltoihin ja joulunodotukseen!
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 21. Arkena ja sunnuntaina, käyttöä olisi aina
  hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 22. viikonloppu iltoihin yhdistän.Rauhallinen hetki tuoksutellen

  VastaaPoista
 23. Sopivat mielestäni jokaiseen päivään. Miellyttävän tuoksuinen koti
  on kodikas.
  o.korpi@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Jokapäiväiseen käyttöön tulisi. :)
  tuopeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Rakastan tuoksuja (toki miellyttäviä sellaisia:)). Gladen tuotteet sopivat mielestäni jokaiseen päivään. Tuoksut tuovat pientä ylellisyyttä arkeen. <3
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 26. Käyttäisin arkisiin tilanteisiin tuomaan tunnelmaa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Tuoksukynttilät soveltuisivat hyvin jouluruokailuun ja romanttiseen illalliseen T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Osa tuotteista on tuttuja, on ollut käytössä veskissä ja eteisessä raikastamassa tilaa. Kynttilöillä saa lisäksi tunnelmaa kunhan ei jätä kynttilöitä palamaan valvomatta. -päivikki-

  VastaaPoista
 29. Gladella raikastettu koti. Tuotteilla tämä käy helposti. Sopii käyttöön niin arkena kuin juhlana.

  VastaaPoista
 30. Glade ilmanraikastinta olen käyttänyt poistamaan vanhalle talolle ominaista ummehtunutta ilmaa ja myös wc:ssä erittäinkin käyttökelpoinen. Omassa kodissa on koneellinen ilmapoisto, joten hajuhaitat ovat vähäisempiä. Tuoksukynttilät kuuluvat jouluiseen kotiin. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukava laittaa perjantaisiivouksen jälkeen tuoksukynttilät palamaan.

  VastaaPoista
 32. Aina kun olen kotona ... ainakin pimeällä..
  tykkään sytytellä kynttilöitä. Vanilijan tuoksuiset
  ovat nyt suosikkeja.
  T:Leena Etelä-Pohojanmaalta

  VastaaPoista
 33. viikonloppu iltoina on kiva poltella tuoksukynttilöitä.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 34. Tunnelmaa luomaan viikonloppuiltana olohuoneessa tai vaikka saunan pukuhuonetilassa sekä tottakai siivouksen jälkeen ilmanraikastajana! kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Nyt talvella toisin valoa pimeyteen ja mieleen :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Polttelemme tuoksukynttilöitä niin arkena kuin juhlissakin. Kanelin tuoksu tuo mieleen aina joulun ja se sopiikin oikein hyvin joulun alusaikaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Rauhallisiin koti-iltoihin heti alkusyksystä kevääseen saakka.
  piritta.sjoblom@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Mielestäni nämä Gladen tuotteet sopivat ihan jokaiseen päivään, oli arki tai juhla. Raikkaat tuoksut ilahduttavat aina :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Gladen tuotteet käyvät arkeen tai juhlaan :)

  mansuhh@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Tuoksut sopisivat kyllä mainiosti jokapäiväiseen käyttöön ja etenkin koti-iltoihin.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 41. Sopisivat esim. vieraiden tullessa luomaan tunnelmaa. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Eteistilassa voisin käyttää. Sopisivat varmasti lähes jokaiseen tilanteeseen, jossa jaksaa vähän panostaa. juhtimus(ät)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 43. siivouspäivään pirpanaunelmia@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Minulle tulee aina eräs ystäväni mieleen kakista glade tuoksukynttilöistä. Hän aina osteli niitä vinot pinot ja poltteli iltojensa ratoksi :)

  Mukana arvonnassa gous@luukku.com

  VastaaPoista
 45. syksyisin/talvisin tuoksukynttilät palaa melkein päivittäin. Ja wc:ssä on aina jonkinlainen raikastin.

  johanna.tissari@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Tunnelmaa luomaan vaikka pikkujouluihin =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Tuoksukynttilät sopivat sekä arkeen että juhlaan luomaan tunnelmaa.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Eniten käytän tuoksukynttilöitä syksyn/talven aikana.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Arkeen ja juhlaan!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Sopii mielestäni jokaiseen tilanteeseen! sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 51. Minusta on ihana tulla hyvältä tuoksuvaan kotiin, joten käyttäisin niitä arjessa päivittäin! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.