Makuuhuone tummissa tunnelmissa with B!

2. marraskuuta 2016Oikein kaunista huomenta ja mukava kuulla täällä marraskuun puolellakin!

Toinen jouluisista kuukausista on käynnistynyt tällä viikolla ja nyt on lupa hehkuttaa joulua ja puhua siitä taukoamatta. Ajattelin, että olisin tänään aloittanut tämän kuukauden jollain jouluisella postauksella, mutta päädyin lopulta kirjoittamaan hyvin arkisesta asioista, ilman että joulukoristeet olisi vielä pääaiheena. Jätetään joulupostauksille tilaa hieman myöhemmäksi ja keskitytään marraskuun alussa vielä elämään ennen joulua.

Väliaikaisen vuokrakotimme makuuhuone on nimittäin kokenut pientä muodonmuutosta, kun mustavalkoinen makuuhuone on saanut osakseen hieman tummempaa tunnelmaa ja uusia juttuja. Makuuhuoneeseen kotiutui jälleen kerran Zoom Designilta Balmuirin B-kokoelmasta löytyvät mustaharmaat 50x50cm kokoiset tyynynpäälliset ja ihastuminen niitä kohtaan oli aika nopea. Tyynyt on todella kivat kuvissa, mutta luonnossa ne vasta onkin aika upeat! Tyynyt on valmistettu 80% villasta ja 20% kasmirista. Tyynyjen pääväri on musta ja B-kirjain harmaa. Vaikka nämä tyynyt eivät ole perinteiset joulusisustuksessa käytetyt tyynyt, niin tänä vuonna ne toivottavat meidän joulun makuuhuoneeseen tervetulleeksi, yhdistettynä muihin jouluisin sisustusjuttuihin. Jouluisia juttuja voisi pikkuhiljaa makuuhuoneeseen alkaa lisäämään. Onhan joulu jo ihan kulman takana!


Keskiviikkoisin terveisin,


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.