Makuuhuoneen uudet pallovalaisimet ja tavaraa tulossa myyntiin!

14. marraskuuta 2016


Oikein mukavaa marraskuista maanantaita ja uutta viikkoa!

Olipas eilen ihana päivä! Isiä tuli juhlittua ja vatsa on taas täysi kaikenlaisia herkkuja. Itselleni meinasi iskeä viime hetken paniikki, kun tajusin jättäneeni ostamatta isänpäivälahjat. Miten tuollaisen asian voi unohtaa? Olimme lasten kanssa niin keskittyneitä korttien askarteluun, että lahjat meinasi jäädä hankkimatta. Onneksi tajusin tilanteen ajoissa ja lahjat saatiin ostettua ja paketoitua hienoihin kääröihin. Tästä ajatuksesta on hyvä käynnistää uusi viikko ja uudet kujeet. Hyvin motivoivaa kaiken herkuttelun jälkeen lähteä tanssitunnille irrottamaan kaikkea ylimääräistä kropasta. Illan tuntia siis jo kauhulla odotellessa. Itse huomaan ainakin hikoilevani liikunnan parissa kaksi kertaa enemmän herkkupäivän jälkeen, kuin mitä sitä normaalisti hikoilisi. Sh´Bam - here I come!

Herkuista voikin siirtyä väliaikaisen kotimme makuuhuoneessa olevaan herkulliseen asiaan. Kotiimme saapui nimittäin jo vähän aikaa sitten uudet valaisimen jalat makuuhuoneen puolelle. Löysin nämä puolivahingossa vierailessani kaupungimme lamppukaupassa. Toisesta valaisimesta oli myyty vahingossa varjostin erikseen, joten nämä kaksi valaisimen jalkaa oli sitten laitettu poistokoriin. En sitten pystynyt ohittamaan koria, koska hintaa näille jäi niin vähän. Luonnonvalkoiset varjostimet kotoamme jo löytyi, joten päätös oli helppo ja pallojalat kotiutuivat meidän makuuhuoneeseen.


Lauantaina olisi tarkoitus julkaista täällä postaus, jossa myyn paljon huonekaluja ja eri sisustusjuttuja pois. Myyntiin on menossa sohvapöytää, rahia, maljakkoa, kynttilänjalkaa jne. Lauantaina siis kuullaan myyntipostauksen kanssa. Keskiviikkona palaillaan lasitetun terassin pariin.

Mukavaa maanantaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Olipa vain hyvä löytö! Tosi kauniit valaisimet kokonaisuudessaan 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Annika! Kauan mietin, mutta lopulta sorruin sitten näihin jalkoihin. Hieman muistuttavat Pentikin pallojalkoja. Nämä on vaan hieman isommat :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.