Makuuhuoneeseen uusia tauluja - valitse suosikki!

23. marraskuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkohuomenta ihanat!

Täällä sitä on aloitettu työt toimistolla jouluisen teen mauissa. Marraskuussa ja joulukuussa tulee nautittua kaikenlaisia jouluisia herkkuja. Ehdottomat suosikit on juuri joulutee ja kanelin makuinen kahvi. Näihin kun yhdistää yhden joulupiparin, on herkullinen tunnelma taattu ja joulu valtaa mielen syöverit. Nämä on niitä hetkiä, milloin sitä mielellään pysähtyy viideksi minuutiksi paikalleen ja nauttii vaan elämästä just nyt. Sen hetken avulla jaksaa taas koko päivän tehdä töitä ja olla energinen.

Energisestä olotilasta siirrymme päivän aiheeseen, nimittäin olen ajatellut tehdä pieniä muutoksia vuokrakodin makuuhuoneessa ja toteuttaa sängyn päälle kahden ison taulun kollaasin. Nyt sängynpäädyn yllä on nojaillut Coco Chanel-taulu ja valokuvasta teetetty juliste. Tarkoitus olisi saada taulut seinälle roikkumaan, jotta ne ei nojailisi seinään ja putoaisi sängylle. Coco Chanel-taulu saa jäädä makuuhuoneeseen, mutta se tarvitsisi nyt kaveriksi jonkun toisen mustavalkoisen taulun. Löysinkin 5 uutta, mustavalkoista suosikkia muutamasta paikasta ja keräsin ne tähän kollaasin muotoon. Nämä julisteet voi löytää Deseniolta ja Rita Hillin kokoelmista. Kaikki viisi versiota sopisivat todella mukavasti meille ja kaikki voisin mielelläni kotiuttaa. 
Katsotaan mikä näistä julisteista pääsee mustien kehyksien sisälle makuuhuoneen seinälle Coco Chanel-taulun kaveriksi koristamaan mustavalkoista makuuhuonettamme. Vai lähteekö tilaukseen parikin julistetta ja sitten valitsen mikä pääsee minnekin. Mustavalkoisuus on alkanut enemmän ja enemmän itseäni viehättää ja jos nyt pääsisin uuden kodin sisustusta suunnittelemaan, olisi se hyvin mustavalkoinen teemaltaan.

Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,


4 kommenttia

 1. Wau, ihan mielettömän upeita! Etenkin tuo keskimmäinen ja vasen alalaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan lovena näihin. Kaikki voisin kotiuttaa jos olisi tarpeeksi seinätilaa :D

   Poista
 2. Nyt on tosiaan mustavalkoisuus suosisiossa ja tällaisiin kehyskollaaseihin se värimaailma sopii loistavasti. Deseniolla on tosi kauniita vaihtoehtoja, jopa niin paljon että valitseminen on vaikeaa! :) Blogissani on sinulle tunnustus ja siihen liittyvä blogihaaste :) Käypä kurkkaamassa uusinta postaustani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta tunnustuksesta <3 Itse niin haluaisin ison taulukollaasin joskus toteuttaa, jos löydämme oman asunnon minkä seinät rei´ttää :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.