Marraskuun viimeinen - joulutähdet ikkunaan

30. marraskuuta 2016


Oikein, oikein kaunista marraskuun viimeistä päivää!

Huomenna. Huomenna se tapahtuu. Joulukuu. Vihdoinkin! Kenellekään ei satavarmasti ole jäänyt epäselväksi oma jouluhenkisyys ja rakkaus joulun herkkyttä kohtaan. Itse toivoisin joulun kesätävn vaikka kolmen kuukauden ajan. Ai miksi? Koska itse jotenkin rakastan koristeellista, jouluista kotia huumavine joulutuoksuineen. Moni kokee joulun hyvin stressaavaksi ajaksi, mutta itse koen sen enemmän rentouttavaksi ajankohdaksi. Olenhan melkein kaikki joululahjat jo hankkinut ennakkoon jemmaan, jotta lähellä joulua ei tarvitse panikoida ja tehdä hätäisiä ostoksia. Haluan nauttia joulun jokaisesta päivästä niin paljon kuin vaan voi. 

Nyt kun joulua täällä hehkutan, on kotimme saanut lisää joulua osakseen. Asetin nimittäin lastemme kanssa paperiset joulutähdet ikkunoihimme olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneen puolella. Jo parin vuoden ajan olemme nämä joulutähdet ikkunoihin asettaneet. Outoa on se, että ennen ajattelin joulutähtien olevan vanhempien ihmisten joulukoristeita. Niin se mieli muuttui, kun löysin kaupasta kauniit Airamin joulutähdet ja siitä asti olen niitä vaalinut ja suojellut isoissa laatikoissa rikki menemiseltä. Viime vuonna täydensin joulutähti-varastoamme yhdellä, isolla tähdellä ja nyt kaikki kolme joulutähteä majailevat ikkunoissamme ihastuttaen meitä ja kaukaa ohi kulkevia.


Tähdellisin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.