Mustavalkoinen makuuhuone ja kotona puuhailua

20. marraskuuta 2016


Oikein kaunista sunnuntaiaamua ja mukavaa lapsen oikeuksien päivää!

Onko teillä ollut ihana ja nautinnollinen viikonloppu takana? Täällä ollaan valmisteltu joulua, koristeltu kotia pienin joulumaustein ja hankittu ensimmäisiä jouluisia kukkasia kotiimme. Ihana huomata, että jossain kaupoissa on alkanut joululaulut soimaan ja televisiossa joululahjaideat pyörimään. Itse olen tehnyt niin perinteiset ja hankin kaikkien rakkaiden joululahjat jo ennakkoon. Tällöin voin nauttia joulukuusta täysin ilman lahjastressiä ja keskittyä olennaiseen, eli joulun odotukseen. Viime vuonna jätin pari lahjan hankkimisen ihan lähelle jouluaattoa ja sitä virhettä en enää tee. Tällöin myydään jo paljon "loppuunmyyty"-termillä, joten nyt, marraskuun lopussa oli erittäin viisasta hoitaa ostokset valmiiksi.

Joulusta on hyvä siirtyä ei niin jouluiseen makuuhuoneeseen, johon olen tehnyt aika merkittäviä muutoksia. Makuuhuoneeseen on nimittäin vaihdettu nyt aikoinani teettämät mustavalkoiset verhot, joista tykkään todella paljon. Verhot tuovat kivasti särmää makuuhuoneeseen ja tunnelmasta tuli tyylikäs ja simppeli. Sängynpäädyn päälle asettelin hetkeksi majailemaan kaksi taulua, joihin olisi tarkoitus hankkia uudet julisteet sisälle, kunhan vaan sitä kerkiää jossain vaiheessa. Meillä tyhjiä raameja on varastossa jonkin verran, joten uusien julisteiden takia ei tarvitse kehyksiä lisää ostaa. Makuuhuone alkaa päivä päivältä muuttua mustavalkoisemmaksi ja siitä minä pidän.


Ihanaa sunnuntaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Et kai aio vaihtaa hääkuvaa johonkin persoonattomaan julisteeseen?

    VastaaPoista
  2. Ihastuin noihin verhoihin! Mistä olet löytänyt nuo kaunottaret? 😍

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.