Ruokailutilan tuoli-gate ja ilotulitusta

25. marraskuuta 2016


Oikein kaunista perjantaiaamua ja rauhaisaa ensimmäisen adventtiviikonlopun käynnistymistä!

Paljon on viikonloppuna ohjelmaa tiedossa, kun ajattelimme tänään illalla mennä katsomaan kaupunkimme joulukadun avajaisia. Illalla kahdeksan aikaa pitäisi avajaisten grande finale olla suuri ilotulitus, jota tyttömme odottavat jo kovin! Vähään aikaan ei olekaan ilotulituksia päässyt ihastelemaan. Lapsemme odottavat tätä iltaa, mutta itse odotan kovasti huomista päivää, kun tarkoituksenamme olisi parhaiden ystävien kesken mennä ihastelemaan Porvooseen heidän joulukadun avausta ja nauttimaan laatuaikaa ihanien naisten kesken. Niin harvoin pääsemme kokoontumaan yhteen parhaiden ystävien kesken, joten näitä hetkiä sitä osaa ihan täysillä arvostaa.

Täällä aamu aloitellaan jälleen kerran omassa kodissa ruokapöydän ääressä töitä tehden ja väistämättä päässä pyörii yksi asia. Nimittäin en ole muistanut kertoa ollenkaan blogin puolella, että päätimme lopulta luopua ihanista Riviera Maisonin Keith Dining Chair-tuoleista, jotka kesällä hankin meidän vuokrakodin ruokailutilaan. Tuolit oli niin kauniit ja kauan ollut unelmana, mutta käytännössä ne ei vaan meillä toimineet yhtään. Tuolit oli niin massiiviset ja painavat, että ne muodostuivat lapsillemme ongelmaksi siirtämisen suhteen. Pieni lapsi ei jaksanut kunnolla tuolia työntää ja siirtää oikeaan asentoon, jolloin ruokailusta tuli äärettömän vaikeaa ja tuotti hampaiden kiristelyä kaikille, paitsi ei lapsille. Itse halusin arkeamme helpottaa ja luovuin tuoleista kokonaan. Ne menikin heti myyntiin laittamisen jälkeen kaupaksi, joten en kerennyt yhtään valmistautumaan uusien tuolien hankkimisen suhteen. Nyt asia on ajankohtainen ja keräsin tähän pieneen kollaasin suosikkituolit mistä valitsen meille tulevat neljä ruokapöydän tuolia. Pärjäämme hyvin neljällä tuolilla ja onneksi näitä tuoleja saa jatkossakin tilattua sitten enemmän, jos tulee lisätarvetta.

Eli katsotaan vähän ajan päästä mitkä tuolit meille ruokailutilaan kotiutui. Odotan jo innolla saavani ne näyttää täällä blogin puolella. Palataan siis asiaan heti kun olen saanut kaiken valmiksi. Muistakaa osallistua vielä tänään ja huomenna Vuokkoset-arvontaan, joka päättyy huomenna illalla! Pääset osallistumaan tästä!

Mukavaa päivää toivottaen,


2 kommenttia

  1. Kokemuksesta voin ainakin sanoa, että Kartellin käsinojalliset tuolit ovat nekin aika hankalia ruokapöydän ympärillä. Käsinojat kolisevat helposti pöytää ja toisiaan vasten ja ovat vaikeammat siirrellä kuin käsinojattomat. Innolla jään odottamaan, mitkä tuolit valitsitte! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Todella hyvä tietää. Itse olen kauan haaveillut käsinojallisista ja nöhnyt niitä monella, mutta itsellä on tuo käynyt ja mielessä :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.