Valkoiset amaryllikset ja ainoa toiveeni jouluksi + arvonnan voittaja

27. marraskuuta 2016Oikein kaunista, rauhallista ja nautinnollista ensimmäistä adventtisunnuntaita!

Tästä se alkaa, neljä viikkoa jouluun. Tänään koitti aamulla odotettu hetki, kun sytytimme lasten kanssa ensimmäisen adventtikynttilän palamaan. Kävimme lasten kanssa läpi adventtipäivän tarkoitusta ja miksi ensimmäinen kynttilä tänään syttyy. Lapset riemastuivat kuullessaan, että joulupukin tuloon olisi enää kuukausi aikaa. Joululahjalistojen teko alkaa siis olemaan aika olennaista ja kuumottavaa hommaa. Meillä lahjalistoja on jo mietitty, mutta toivomukset vaihtuvat päivittäin, joten mitään kunnollista ei ole vielä saatu aikaan. Tänään olisi ehkä hyvä hetki pysähtyä hetkeksi paikalleen ja nauttia tästä rauhallisesta päivästä. Olemmehan taas lähempänä jouluaattoa.

Ensi viikolla siirrytään jo kauan odotetun joulukuun puolelle ja joulusta saa nauttia täysin rinnoin. Enää joulua ei voi vältellä. Se pauhaa televisiossa, radiossa, ostoskeskuksissa ja melkein joka kulmassa ilosanomallaan. Jouluihmisenä sitä nauttii hyvin pienistä jouluisista eleistä ja aamun aloitus työkoneen ääressä käynnistäen Spotify:n jouluisen soittolistan on kyllä arkiaamun parhaita hetkiä joulun aikaan. "It´s beginning to look like christmas". 

Kohta käynnistyvän joulukuun kunniaksi päätin vihdoin ja viimein kotiuttaa meidän kotiin kauniit ja niin hennot valkoisen amaryllikset olohuoneeseen ihastuttamaan meitä kaikkia ja herättämään jouluisia ajatuksia. Kohta onkin aika alkaa miettiä joulukuusen paikkaa ja alkaa pakkaa joululahjoja kauniisiin kääreisiin. Sitä ennen koristelemme lasten kanssa väliaikaista kotiamme joulukoristein ja annamme lisää tilaa joulun hengelle. Ainoa toiveeni täksi jouluksi on rauhallinen, nautinnollinen, valkoinen joulu!

Nauttikaamme tästä mukavasta sunnuntaista! Nauttimisen yhteydessä on aika paljastaa Vuokkoset-lukijakilpailun voittaja, joka tällä kertaa on nimimerkki Terhi/Puikoilta pudonnut. Paljon onnea voitosta ja olen laittanut sinulle sähköpostia.

Mukavaa päivää toivottaen,


4 kommenttia

 1. Kauniit amaryllikset. Ihana joulukukka! Mukavaa ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Amaryllikset on suosikki joulukukka ja niin kaunis!

   Poista
 2. Blogisi sekä instasi on kaunista katseltavaa mutta teksteissä häiritsee korostaminen vuokralla asumisessa ja kuinka se on väliaikainen ratkaisu (hieman vähättelevä sävy vuokralla asuvia kohtaan) ja ei, en asu itse vuokralla mutta töissä olemme keskustelleet blogisi muuttuneesta tyylistä ja tämän takia osa kolleegoistani ovat jättäneet seuraamatta.. mukavaa joulun odotusta perheellenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Mitenkään ei ole tarkoitus vähätellä vuokralla asuvia. Itsekin siinä tilanteessa olemme ja siinä ei ole mitään väheksyttävää tai häpeiltävää. Eli se ei ole yhtään ollut kirjoitusteni tarkoitus :) Harmi että kolleegasi eivät enää seuraa. He ovat varmasti löytäneet muita upeita blogeja seurattavaksi.

   Mukavaa joulun odotusta myös sinne!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.