Vielä viimeisen kerran!

6. marraskuuta 2016


Oikein kaunista huomenta marraskuun ensimmäiseen sunnuntaihin ja viikonloppuun!

Sunnuntai käynnistyy oikein mukavissa merkeissä, koska tänään vietetään tyttöjemme syntymäpäiviä viimeisen kerran. Huh mikä urakka on kyllä järjestää kolmet syntymäpäivät vähän yli viikon sisällä. Sitä on tullut ihan kunnolla sykittyä, siivottua, järjesteltyä, koristeltua ja leivottua. Voin kertoa, että leivontaan tulee hetkeksi pieni tauko. Makean nälkä on tyydytetty ja lapset ovat erittäin iloisia jo nyt järjestetyistä kahdesta syntymäpäiväjuhlasta. Erittäin kätevää tälläiset yhteissyntymäpäivät. Lapsemme ovat syntyneet alle vuoden ikäerolla melkein samaan aikaan, joten yhteissyntymäpäivät ovat yksi ja ainoa tapa juhlia syntymäpäiviä vielä tässä vaiheessa. Sitten kun tytöt kasvavat ja alkavat saamaan omia kavereita ja kaveriporukoita, järjestämme juhlat tietenkin kummankin ystäville erikseen. Tässä vaiheessa kaikki vieraat yhdistetään ja juhlia vietetään kerran sukulaisten, ystävien ja päiväkotiystävien kanssa. Tänään olisi vuorossa sukulaisten kahvittaminen ja sitä jo tyttömme innolla odottavat. Samat koristeet asetellaan paikalleen myös tänään, joten kaava on tuttu ja helppo. Tänäänkin teemana toimii My Little Pony ja tarjoilut notkuvat pöydässä sateenkaaren kaikissa eri väreissä.

Mukavaa päivää teille ihanat!


2 kommenttia

 1. Juhlien järjestämisessä on kyllä oma hommansa,mutta toisaalta mukavaa puuhaa ja synttärisankarit tykkää :) Mukavia juhlia ja sunnuntai päivää sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Happystarhome! :) Onneksi viimeistä viedään. Se näissä juhlissa on kiva juttu, että lopuksi pääsee itse herkkujen kimppuun. Muuten tulee herkkuja aika harvoin nautittua, joten nämä juhlakerrat on kiva hyödyntää ;)

   Kivaa sunnuntaita sinnekin suunnalle <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.