Vuoden ensimmäiset joulutortut ja Michael Buble

18. marraskuuta 2016Oikein kaunista viikonlopun aloitusta!

Marraskuun puoliväli on ohitettu ja jokaisesta päivästä nautittu. Monessa paikassa jo joululaulut soivat ja myös meidän kodissa kaikuu Michael Bublen joulukokoelma vuorokaudessa monta kertaa. Voisin sanoa kyseisen albumin olevan ihan oma suosikki joululaulu-kokoelmista. Joka vuosi joulu avataan tämän albumin soidessa ja joulutorttuja leipoessa. Meidän koko perhe odottaa jo joulun iloa, joulukuusta ja lahjojen paketointia, Kaikista ihaninta joulun odotuksessa on se yhdessä puuhailu ja  yhteenkuuluvuuden tunne, joka lähentää perhettä ja lämmittää mieltä. Nyt on hyvä aika ihan viimeistään käynnistää joulun odotus ja alkaa nauttimaan jokaisesta päivästä ennen joulua. Näin me olemme ainakin tehneet jo vähän aikaa perheen kesken. Joulukoristeita on pikkuhiljaa aseteltu esille laatikoista ja joulukuusen paikkaa mietitty valmiiksi. Tänä vuonna ajattelimme ensimmäistä kertaa itse kokeilla valmistaa ja koristella piparitalo, joten katsotaan mitä me tyttöjen kanssa saadaan aikaan, palovammoja ja tuskastelua vai upean luomuksen.

Meidän joulukausi on avattu vihdoinkin huumaavien tuoksujen ja makujen kanssa, koska päätimme viime viikolla valmistaa tänä vuonna jo toista kertaa joulutorttuja. Perinteisiä niistä ei tullut, vaan päädyimme modernimpaan linjaan ja valitsimme hilloksi omenamarmeladin. Luumuhillo voi olla pienelle lapselle ehdoton nou nou, joten otimme varman linjan ja koristelimme joulutortun keskustan kanelin makuisella omenamarmeladilla. Lopuksi tomusokeria päälle ja herkkuhetki oli valmis! Tortut pääsivät heti masun täytteeksi ja jäljelle ei meinannut jäädä montaa torttua vieraille tarjottavaksi. Joulutortut on meidän perheen ehdoton joulun hittiherkku!


Makein terveisin ja mukavaa viikonloppua toivottaen,


P.S. Huomenna kuullaan heti aamusta myyntipostauksen kera!

2 kommenttia

  1. Hei! Muistaakseni etsit pari viikkoa sitten pyöreää ruokapöytää. En tiedä oletko pöydän jo löytänyt, mutta tämä 120cm halkaisijaltaan oleva pöytä tuli vastaa nettiä selaillessani. https://www.vekenkaluste.fi/indix-poyta-pyorea-halkaisija-120-cm-valkoinen-1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole löytynyt, joten kiitos tuhannesti vinkistä! Kurkkaan sen samantien :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.