All I want for christmas - joululahjatoiveita

12. joulukuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta joulukuun kahdenteentoista päivään, uuteen viikkoon ja niin kauniin kylmään maanantaiaamuun!

Tästä se kaunis joulukuinen viikko taas käynnistyy työpaikalla maukkaan teen ja puuron parissa. Pari viikkoa enää aikaa jouluaattoon ja arvakaas mitä? Olen kaikki joululahjat hankkinut valmiiksi. Ainoastaan yksi ainoa joululahja oli hukassa ja se on oma joululahja itselleni. Joka ikinen vuosi olen hankkinut itselleni sellaisen joululahjan, jota olen kauan haaveillut ja katsellut. Silloin saa mitä haluaa, eikä toisten tarvitse stressata minun joululahjojen kanssa. Olin jo ennakkoon viisas, kun hankin kaikkien muiden tärkeiden ihmisten joululahjat ajoissa, mutta tarkoituksella jätin oman joululahjan viimeiseksi, mutta en kumminkaan viime tinkaan.

Tänä vuonna olen kerännyt joululahjatoiveeni kahteen pieneen kollaasiin. Kollaasien teemana on selvästi aika moderni, mustavalkoinen linja, jota niin mielelläni kotonamme toteuttaisin. Lahjatoiveet koostuvat sisustusjutuista ja yhdestä mukavuusjutusta itselleni. Miksi joka vuosi toivon joululahjaksi sisustusjuttuja? Koska ne vaan ovat niin lähellä sydäntäni ja joulu on hyvä aika sellaisista haaveilla. Black Friday - päivänä oli todella hyviä tarjouksia monessa sisustuskaupassa ja kuvakollaaseistani löytyvät tuotteet oli kaikki alennettuun hintaan tarjolla. Katsotaan joulun jälkeen mitä joululahjapakettiin piiloutui ja paketista jouluaattona kuoriutuu. Itse odotan jo jännityksellä! Tässä myös hyviä joululahjavinkkejä sellaiselle ihmiselle ketä on ihastunut mustavalkoiseen sisustusmaailmaan eikä vielä tiedä mikä olisi hyvä lisäys omaan kotiin.1. Flos 2097
2. Clear Crystal Bulb Table Lamp
3. Klong Gloria
4. Klong Constella
5. Georg Jensen Cafu
6. Chhatwal Ikeat Kerela
7. Chhatwal New Paisley 1. Balmuirin pieni B-logo tyyny
2. Balmuirin mustavalkoinen kylpytakki
3. Gauharin mustavalkoinen muistitaulu
4. Balmuirin Alpaca Fur musta tyynynpäällinen
5. Balmuirin B-logo throw

Tänä vuonna ensimmäiseltä listaltani löytyy kaikkea ihanaa kullan ja kromin väreissä sekä muutama ihana sisustustyyny, jotka näkisin hyvin meidän kodin sisustukseen sopivan. Toiselta listaltani taas löytyy kotimaista Balmuiria ja yksi asia Gauharilta.

Katsotaan olenko ollut tänä vuonna kiltti ja mitä joulupukki tuo.


Jouluisin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.