Blogin uusi ilme ja ruokailutilan valkoiset Ice-tuolit Calligarikselta

2. joulukuuta 2016

Oikein kaunista huomenta tähän joulukuun ensimmäiseen perjantaihin!

Ihanaa nähdä ja kuulla teitä täällä myös joulukuun puolella. Nyt jos viimeistään on aika ottaa kaikki irti joulusta, sen pitkästä odottamisesta ja nauttia ihan oikeasti tästä hetkestä niin paljon kuin vaan pystyy. Joka vuosi joulukuu hujahtaa ohi ihan hetkessä kaiken kiireen keskellä, joten tänä vuonna sitä haluaa nauttia kiireettömyydestä ja joulun tarjoamasta taianomaisista hetkistä koko perheen kera. Viime vuonna joulu oli yhtä haipakkaa menoa, lahjojen metsästystä ja täynnä stressiä, joten tänä vuonna olen jo valmiiksi varmistanut, että edellisen vuoden tuntemukset ei toistu. Tänä jouluna ollaan ja naatitaan!

Huomasitte ehkä eilen illalla aika suuren muutoksen täällä blogin puolella, kun pävitin blogin ulkoasun täysin uuteen uskoon. Halusin blogin olevan minun näköinen ja nyt se kyllä sitä on, yksinkertaisen kaunis omasta mielestä. Blogin tunnisteet siirtyivät oikeasta reunasta blogin yläosaan, joka helpottaa postausten etsimistä. Toivottavasti tykkäätte ulkoasusta! Itse olen ainakin äärimmäisen innoissani uudesta ilmeestä.

Tänään blogissa ei nyt ole niin jouluinen aihe pääaiheena, mitä ehkä voisi odottaa. Esittelen nimittäin tuoligate-paniikin tulokset, eli meidän ruokailutilan uudet tuolitulokkaat. Kotiimme saapui uusiksi ruokailutuoliksi Calligariksen valkoiset, timanttiset Ice-tuolit kromisilla jaloilla neljän kappaleen verran. Ensiksi olin ajatellut suoraan tilaa kuusi kappaletta, mutta sitten otin järjen käteen ja panostin vaan neljään ylimääräisen varastointitilan puutteen takia. Tuolit tilasin alesta ja 5 viikon odotuksen jälkeen ne kotiutuivat. Tuolit on nyt ollut hetken käytössä ja ne on osoittautunut ihan huippuvalinnaksi meidän perheelle. Tuoleissa on erittäin mukava istua ja ne soveltuvat lapsille myös hyvin. Tuolit on niin köykäiset, että niitä jaksaa pienempikin lapsia liikutella ja siirrellä. Eli voisi todeta, että verrattuna Riviera Maisonin upeisiin, mutta niin painaviin ja raskaisiin tuoleihin, nämä Calligariksen Ice-tuolit oli mahtava valinta ja meidän perhe tykkää.Oikein kaunista perjantaita ja viikonloppua toivottaen,


4 kommenttia

 1. Kauniit tuolit. Juuri sinunlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nämä on ihan minun näköiset ja niin käytännölliset ja samalla kauniit! :)

   Poista
 2. Tosi upeat tuolit! Tuo "timanttinen" selkänoja tekee niistä mielenkiintoiset ja arvokkaan näköiset. Tykkään tosi paljon! Myös blogisi uusi ulkoasu on raikas ja kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse olen ihastunut kumpaakin, ulkoasuun ja näihin tuoleihin. On ollut niin hyvät!! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.