Hyvää itsenäisyyspäivää! + Glade-arvonnan voittaja

6. joulukuuta 2016
Oikein kaunista ja rauhaisaa huomenta!

Onko siellä selvitty eilisistä myrskylukemista? Me asumme korkealla kerrostalossa ylimmässä kerroksessa ja silti tuntui, kuin koko talo olisi hieman huojunut ees taas tuulen mukana. Hurjia tuulipuuskia koettiin ja ulkoilut sai eilen unohtaa tyystin. Tänään otamme kyllä kaiken irti ulkoilusta, jos sää sen vaan salllii. Varsinaista sompailua tämä on talvi- ja syksyvaatteiden välillä, kun toinen päivä on -5 astetta pakkasta ja toisena taas +5 astetta lämmintä.

Säästä viis, tänään on Suomen juhlapäivä. Juhlimme itsenäisyyttä ja sen kunniaksi sytytämme kynttilöitä, käymme haudoilla muistamassa sotien sankareita, juhlistamme kotona tätä hienoa suomalaisuuden päivää herkkuja valmistaen ja illalla Itsenäisyyspäivän vastaanottoa televisiosta katsellen. On hienoa olla suomalainen! Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan vuosittain 6.12. vuonna 1917 itsenäistyneen kotimaamme kunniaksi. Itsenäisyyspäivään kuuluu traditioina mm. kynttilöiden sytyttäminen, lipunnosto Tähtitorninmäellä, Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Tuomiokirkossa sekä Itsenäisyyspäivän vastaanotto eli Linnan juhlat, johon tasavallan presidentti kutsuu ansioituneita suomalaisia.

Mekin ajattelimme juhlistaa tätä kaunista päivää koko perheen kera ensiksi leipomalla pieniä herkkuja ja vierailemalla sukulaisilla ottaen leipomamme herkut mukaan. Olen pyrkinyt myös lapsille kertomaan miksí tätä päivää juhlitaan maassamme. Huomenna tytötkin pääsevät juhlimaan ystävien kesken päiväkodissa järjestetyssä Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotossa, jolloin lapset pääsevät pukeutumaan juhlavaatteisiin ja juhlimaan juuri tätä hienoa päivää. Mekin juhlimme sitä tänään ja odotan jo innolla illalla alkavia Linnan juhlia ja kaunista pukuloistoa.
Lopuksi piti vielä paljastaa Glade-lukijakilpailun voittaja. Mukavasti tuli kilpailuun vastauksia, kiitos siis kaikille! Onnekas Glade - tuotepaketin voittaja on tällä kertaa nimimerkki Sarin kotona. Onnea voittajalle ja laitan sinulle asiasta sähköpostia, kurkkaathan pian!


Hyvää itsenäisyyspäivää!2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.