Jouluaaton aatto - hyvää joulua!

23. joulukuuta 2016


Hyvää jouluaaton aattoaamua!

Huomenna koittaa odotettu hetki, jouluaatto! Meillä lapset alkavat olla jo niin innoissaan odotuksesta, että eivät meinaa millään housuissa pysyä. Lahjoja emme voi yhtään aikaisemmin kuusen alle asettaa, muuten ne voi katseen välttäessä olla avattuna jo ennakkoon. Kaiken pitäisi olla siis valmiina. Ainoa tehtävä on enää leipoa jouluaatoksi vanhemmilleni jälkiruokaa tarjottavaksi. Tänä vuonna ajattelin valmistaa uudemman kerran aikaisemmin valmistamaani glögijuustokakkua sekä minttusuklaajuustokakkua. Maku glögijuustokakussa oli kyllä niin kohdillaan. Harmi, että tämä herkku on enemmän aikuisten makuun, mutta yleensä jouluaattona lapset keskittyvät enemmän pipareiden ja suklaan nauttimiseen. 

Täten haluankin teille kaikille ihanille lukijoille ja kävijöille toivottaa jo ennakkoon oikein ihanaa ja kaunista jouluaattoa, joulun aikaa ja joulun taikaa! Nauttikaa, syökää, rentoutukaa ja pitäkää hauskaa. Joulu on kerran vuodessa ja siitä pitää nauttia täysin rinnoin. Tavataan täällä blogin puolella taas sunnuntaina, kunhan vaan pääsen ja ehdin päivittämään jouluaaton kuulumiset. Joten huomenna naatiskellaan ja sunnuntaina taas kuullaan.


Oikein ihanaa Joulun aikaa teille!2 kommenttia

 1. Ihanaa joulua teidän perheelle. Eikö teille tule joulupukki käymään aattona, kun kuusen alle suunnittelit lahjojen laittamista? Meillä kun lapset oli pieniä, niin pukki toi paketit tullessaan.
  Jokaisella toki omat menetelmät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut tapana asettaa muutama lahja kuusen alle :)

   Mukavaa joulua myös sinne suunnalle <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.