Jouluaaton tunnelmaa, joulupäivän rentoutta ja lahjoja!

25. joulukuuta 2016


Oikein kaunista joulupäivää!

Onko siellä ruudun toisella puolella nautittu tästä ihanasta joulun ajasta ja jouluaatosta? Täällä on ainakin hyvin levännyt ja hyvin syönyt olo, lahjoja on avattu innolla ja jouluaatosta on otettu kaikki mahdollinen irti. Illasta oli niin mukava rauhoittua omalle kotisohvalle katselemaan televisiota ja todeta kuinka onnekas olo sitä tällä hetkellä onkaan. Se ilo, mikä lastemme silmissä loisti koko päivän ja illan, on kyllä sellainen asia minkä haluaisi purkittaa loppuelämäksi. Voisi siis kiteyttää, että tämän vuoden jouluaatto on naatiskeltu ja sama linja jatkuu myös tänään, kun vietämme koko päivän anopin luona joulupäivästä kaiken irti ottaen. Luvassa lisää herkuttelua ja yhteistä aikaa sukulaisten parissa.

Ensimmäiset joululahjat on tullut avattua ja lapsemme sekä vanhemmat olivat kyllä niin tyytyväisiä lahjoihinsa. Pakkauksista paljastui lapsille leluja ja itselleni sisustukseen liittyviä juttuja, joihin palailen heti ensi viikolla. Odotan jo innolla saavani laittaa ne kotiimme esille. Tässä kiireessä ei kerkiä kotiin panostaa, vaan nyt sitä on jo lähdettävä eteenpäin ja suljettava ulko-ovi. Nyt automme nimittäin starttaa kohti Forssaa!

Mukavaa joulupäivää toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.