Jouluinen piparihetki hyvässä seurassa ja juhlahumua!

4. joulukuuta 2016
Oikein mukavaa huomenta tämän vuoden toiseen adventtiin. Toisena adventtina sytytetään toinen kynttilä palamaan. Tämä tarkoittaa perinteiden mukaan jouluilon sytyttäjää, kun ensimmäisen kynttilän sytytys viikko sitten oli symbolina joulun odotukselle. Itsekin koen tämän päivän jouluilon sytyttäjänä. Jouluiset askareet on käynnistetty kotona ja joulua laitetaan joka päivä enemmän ja enemmän esille yhdessä lasten kanssa. Tänäänkin olisi ajatuksena lauleskella lasten kanssa joululauluja, joita he ovat hienosti päiväkodissa oppineet.

Ensi viikolla juhlitaan Suomen itsenäisyyttä, jota on melkein joka vuosi vietetty kylmissä, jouluisissa tunnelmissa glögiä ja pipareja nauttien. Me ajattelimme ottaa varaslähdön ja leipoa jo tänään lasten kanssa joulupipareita. Voi jestas miten hauskaa puuhaa se onkaan ja piparit maistuvat aina sekä raakoina että paistettuina todella kivasti. Vielä pitäisi aamusta hakea piparimuotit vanhemmiltani ja piparitehdas voi käynnistyä. Itse nappasin eilen pienen hetken itselleni, kun nautiskelin teetä ja kaupan pipareita rauhaisassa hetkessä uusimman Avotakan seurassa. Ihana rauha, ihana hiljaisuus, ihana tuoksu. Muuta kauniiseen piparihetkeen ei vaadita. Kyllä tämä joulun aika on vaan niin ihanaa ja rentouttavaa aikaa, että miksipä tästä ei nauttisi ja ottaisi kaikkea hyvää ja positiivista energiaa varastoon ja jaa sitä myös muille.


Rauhaisaa toista adventtia toivottaen,2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.