Jouluista oleilua ja viimeinen viikonloppu ennen joulua + pikkujoulut!

16. joulukuuta 2016


Ihanaa huomenta teille!

Ei sitä oikein muuta voi toivottaa, koska aika moni alkaa olemaan aika odottamattomia ensi viikkoa kohden. Aamuisin sitä aina herää herättämään lapset päiväkotiin ja yhdessä laskemme, montako yötä sitä enää on joulupukin vierailuun. Hauskinta on, että nuorempi tyttömme pelkää joulupukkia kuin norsu hiirtä. Hän ei siis ole ihan paras kaveri joulupukin kanssa ja häneltä on turha odottaa minkäänlaista lauluesitystä pukille esitettäväksi. Vanhempi tyttömme ei taas ole moksiskaan, joten hän kyllä odottaa joulupukkia ja jouluaattoa innoissaan. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus viimeistellä viimeisten joululahjojen pakkaus, suunnitella joulun menu valmiiksi, siivota koti jouluiseen kuntoon katosta lattiaan ja asettaa Lexingtonin jouluiset lakanat sänkyymme. Paljon jouluista puuhaa vielä tiedossa. Innolla odotan kunnon joulusiivouksen toteuttamista, koska parempaa fiilistä saa hakea, kuin mitä puhdas, joululta tuoksuva koti voi olla. Niinpä lähdenkin tästä aamusta kaivamaan lakanoita valmiiksi ja sen jälkeen viimeinen etäpäivä tällä viikolla saa alkaa. Tänään illalla minulla olisi tiedossa pikkujoulut työpaikan kollegojen kanssa Helsingissä ravintola Gaijin:ssa, joten iltaa jo todellakin odotellessa! Vaatestressiä ei pukkaa, koska eilen päätin kahdesta mustasta vaihtoehdosta laittaa päälle mustan, tyylikkään mekon, joka aikaisemmin minulla on ollut toisen parhaan ystävän lapsen ristiäisissä. Joten kohta sitä jo pääsee pukeutumaan nätisti ja nauttimaan todella maukkaista herkkuruoista. Eikun siis aamun jouluteen keittoon ja työsähköpostin avaus!


Oikein kaunista, viimeistä adventtiviikonloppua ja nyt nautitaan!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.