Joulukuusi saapui kotiimme!

19. joulukuuta 2016


Oikein nautinnollista jouluviikon aloitusta!

Tästä se alkaa, jouluviikko. Tämä on kyllä vuoden yksi ihanimmista viikoista! Ei stressiä, maailman paras ruokailuhetki edessä, pelkkää herkuttelua ja elämästä nauttimista. Lapset saavat lahjoja ja puuhaavat niiden parissa koko jouluaaton ja -päivän. Tänä vuonna jouluaatto vietetään lauantaina, joten viimeiset työpäivät ennen aattoa tulevat varmasti olemaan aika rauhallisia ja hiljaisia. Kaikilla on viimeiset lahja- ja ruokapaniikit päällä ja moni lähtee viettämään joulua pidemmän matkan päähän. Meidän perheellä ei ole tarvetta paniikille, koska olen ollut jo kaukaa viisas kaiken suhteen. Ei lahjoja hankittavaksi, ei ruokia valmistettavaksi. Pelkkää hyvää oloa!

Jouluisen olon lisääjäksi asetimme kotiimme viime viikolla pienen joulukuusen esille olohuoneeseen siksi aikaa, kun isompi kuusi löytyisi ja meille saapuisi. Pieni kuusi sai tänä vuonna jäädä aika simppeliksi. Kuusen koristeiksi valikoitui tänä vuonna pelkkä höyhenvalonauha. Pienempi joulukuusi on jotenkin aika söpö ja hyvin sopii kotimme olohuoneeseen. Nyt se tuo meidän perheelle joulun tunnelmaa joka hetki enemmän ja enemmän! Kun isompi kuusi olohuoneeseen saapuu, siirtyy tämä kuusi meidän suurelle parvekkeelle meidän sohvapöydälle tuomaan joulun tuntua myös ulkotiloihin. Tämän kuusen alaosaan asetin Hong Kongista ostamani mustan ruukun, johon pieni kuusi sopi hyvin sisään. 


Kuusiterveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.