Joululahjojen pakkailua ja neljäs adventti

18. joulukuuta 2016


Rauhaisaa viimeisen adventtisunnuntain starttia!

6 yötä jouluun on, laskin aivan itse äsken, kun sytytin neljännen adventtikynttilän palamaan. Paljoa ei ole enää kynttilöistä jäljellä poltettavaksi, mutta sehän adventtikynttilöiden tarkoitus on. Itsellä on ollut perinteenä laittaa heti aamusta kynttilät palamaan ja illalla pimeän tullen asettaa kynttilät ikkunan läheisyyteen ihastuttamaan ohikulkijoita. Nyt kun asumme korkealla, viidennessä kerroksessa, ei kynttilöiden valo näy kenellekään muille kuin meille. Siksi tänä vuonna jätin kynttilät keittiön valkoisen lipaston päälle ja siinä ne illalla meitä ihastuttavat.

Ennen iltaa ja kynttilöiden kaunista valoa, olisi meidän tarkoitus pakata muutama joululahja lasten kanssa yhdessä kauniisiin lahjapaketteihin. Tänään olisi nimittäin tarkoitus paketoida isovanhemmille valmistetut, tyttöjen maalaamat taideteokset värikkäisiin joulukääreisiin. Kun lapset on saatu illalla nukkumaan, pakkaamme vielä viimeiset joulupukilta tulevat lahjat ja sitten olisi meidän osalta joululahjat hoidettu valmiiksi odottamaan jouluaattoa. Viimeistään tämän illan jälkeen voi rentoutua ja aloittaa vihdoinkin lähtölaskun jouluaattoon.

6 yötä jouluun on. Laskin aivan itse eilen, kun näin silmät tonttusen!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.