Joulun taikaa - amerikkalaista joulua havujen avulla

9. joulukuuta 2016


Oikein kaunista huomenta perjantaihin ja viikonlopun starttiin!

Tänä viikonloppuna vietetään jo kolmatta adventtisunnuntaita, joten kyllä se joulunaika kuluu ihan yhtä nopeasti kuin muutkin päivät. Lupasin itselleni nauttia kaikesta pienestä ja hienosta mitä joulun odotus tuo tullessaan ja niin olen kyllä tehnytkin. No stress, just relax! Sellaisella ajatuksella ollaan menty marraskuu ja samalla jatketaan myös joulukuu. Joulustressi, mikä se sellainen on? Tätä joulun aikaa odottaa aina niin kovin kesän jälkeen, joten miksi sen heittäisi hukkaan murehtimalla ja kiirehtimällä? Tänäänkin ajattelin etätyöpäivän jälkeen hakea lapset päiväkodista ja pyhittää illan lasten kanssa esimerkiksi joulukortteja askarrellen.

Joulun tunnelmaa olemme kotonammekin saaneet lisää esille, kun asetimme Airamin havuköynnöksen valkoisen sisustustakan päälle olohuoneeseen. Viime jouluna havuköynnös koristi oikeaa takkaa ja tänä vuonna se pääsee ihastuttamaan torista löytämääni sisustustakan päällystä. Jotenkin tästä sisustuselementistä minulle tulee vahvasti amerikkalainen joulu mieleen. Ihan niin paljoa ei meiltä jouluvaloja löydy ja koristeetkin on hyvin paljon vähäisempiä, mutta havuköynnöksen asettaminen takan päälle on hyvin amerikkalainen tapa, joka usein elokuvissa esiintyy osana jouluaaton viettoa.


Ihanaa perjantaita ja nauttikaa kauniista viikonlopusta!2 kommenttia

  1. Takka näyttää ihanalta. Meillekin tulisi jos vaan olisi sopiva paikka. Voiko siinä turvallisesti poltella oikeita kynttilöitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi turvallisesti. Olen kokeillut kuumentuuko takan yläosa yhtään kynttilöiden lämmöstä, mutta lämpö ei nouse yläosaan niin, että se kuumentuisi. Joten turvallista polttamisen pitäisi olla.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.