Joulusukat esille takan päälle

14. joulukuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta tähän kauniiseen ja niin upeaan joulukuun aamuun!

Tänään on enää tasan kymmenen päivää jouluaattoon. En tiedä ketä odottaa jouluaattoa eniten, lapset vai vanhemmat. Itse odotan jo niin pääseväni pariksi päiväksi syömään jouluruokaa. Nyt jos koska on hyvä alkaa tekemään jouluaaton valmistelua. Joulukuusi on hyvä katsoa valmiiksi, viimeiset joululahjahankinnat tehdä jos ne on vielä tekemättä ja alkaa miettimään jo joulun ruokia sekä niiden esillepanoa eri tarjoiluastioihin.Myös jouluaaton makea herkku on vielä hakusessa. Joka vuosi leivon jouluaattoon jotain hyvää jälkiruokaa, mitä en ole aikaisemmin valmistanut, joten tänäkin vuonna pitäisi keksiä joku tosi hyvä jälkiruoka tai kakku viimeistelemään jouluaaton pakettiin.

Me olemme lasten kanssa valmistelleet myös tulevaa jouluaattoa asettamalla valkoiset, kudotut joulusukat sisustustakkamme reunalle. Vähän aikaa sai tehdä töitä, jotta joulusukat löytyivät varastojen kätköistä. Jouduin nimittäin tyhjentämään koko alavarastomme eli verkkokellarin, jotta saimme viimeiset joulukoristeet kaivettua varaston taaimmasta nurkasta. Tietenkin ne oli sijoitettu mahdollisimman taakse, koska koristeita tarvitaan kerran vuodessa ja muutimme tähän asuntoon kesällä. Nyt viimeiset joulukoristeet on kannettu asuntoon sisään ja laitettu valmiiksi paikalleen. Enää kuvasta puuttuu joulukuusi ja sen koristeiden laitto. Sitten kotimme alkaa olemaan täysin jouluun puettu.Ihanaa keskiviikkoa toivottaen!


6 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää!<3 Tämä takka on todella kaunis ja tuo niin ihanan ja lämpöisen tunnelman!
  10 päivää enää!!!+!!! SOS :D

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kaunis blogi!
  Jäänkin lukijaksi :)
  Nuo suloiset sukat on kauniit tuossa takan reunalla.
  Tervetuloa vierailemaan minunkin blogiini www.saripauliiiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kauniit joulusukat. Mistä olet ne hankkinut ? En oikein pidä niistä perinteisistä kirjavista punaisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Stockmannilta hankittu. On tosi kivat ja kookkaat, eli lahjoja sisään mahtuu kiitettävästi :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.