Lasten oma huonekuusi ja pastelliset pallovalot

11. joulukuuta 2016Oikein kaunista sunnuntaiaamua ja kolmatta adventtia!

Miten kaunis aamu voikaan olla. Kolmas adventti, joka tarkoittaa jouluaaton olevan yllättävän lähellä. Vain kaksi viikkoa ja pääsemme nauttimaan rentoutumisesta ja herkuista muutaman päivän ajan ilman minkäänlaista kiirettä. Sitä ennen nautitaan myös ajasta ennen jouluaattoa, jolloin pääsee fiilistelemään ja nauttimaan joulusta niin paljon kuin vaan jaksaa ja itse haluaa. Joululaulut soivat työpaikalla ja kotona, jouluherkut on laitettu esille ja aamut voi rauhassa käynnistää esimerkiksi riisipuuron parissa. Kyllä joulu on niin ihanaa aikaa!

Lapsemmekin ovat päässeet omassa huoneessa joulutunnelmaan, kun hankimme tyttöjen kanssa yhdessä pikkuisen huonekuusen heidän pöydälleen tuomaan mukavaa tuoksua ja jouluista fiilistä. Asetimme hauskan kuusen hopeisen kangaspussin sisälle, jonka olen aikoinaan H&M:n kokoelmista ostanut. Nyt huonekuusi majailee lipaston päällä tyttöjen sen vieressä leikkiessä. My Little Ponyt pääsivät jo eilen illalla leikkimään kuusen alle ja viettämään omaa jouluaan My Little Pony-tyyliin. Mukavaa tässä kuusessa on se, että se ei ole varistanut neulasia yhtään saapumisen jälkeen. Olen kastellut sitä niukasti kerran viikossa ja ainakin meillä se on tuntunut toimivan paremmin kuin hyvin. Huonekuusi on edelleen yhtä freshi kuin saapuessaan ja luultavasti säilyy hyvin jouluaattoon asti, jotta ponit pääsevät vielä uudemman kerran viettämään oikeaa jouluaattoa kuusen ympärille.

Tyttöjen huoneesta löytyy myös toinen uutuus, jonka jo lokakuussa ostin ja olen täysin unohtanut esitellä. Hankin nimittäin Airamilta söpöt, pastellin väriset, pikkuruiset pallovalot roikkumaan verhojen viereen. Nämä pallovalot toimivat pattereilla ja on siis hyvin helppo laittaa päälle ja pois. Pallon värit koostuvat valkoisen, vaaleanpunaisen ja vaaleanlilan yhdistelmistä. Valot voi ajastaa myös timer-ominaisuudella. Meillä pallot on jo hetken roikkunut tyttöjen huoneen verhon edessä ja joka ilta hämärän tullen sytytämme valot päälle ihastuttamaan jouluista iltaa.
Oikein mukavaa viikonloppua ja nauttikaa!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.