Lisää tyylikkyyttä makuuhuoneeseen Pentikiltä

26. joulukuuta 2016


Oikein kaunista tapaninpäivää teille kaikille ihanille!

Aiottekos jatkaa vielä tänään jouluruokailua? Itsellä on ainakin sellainen olo, että nyt oma vatsa on saanut tarpeeksi jouluruokaa ja on taas aika palata normiruokien pariin. Jouluruoat ovat parasta koko vuoden ruokailussa, mutta kaksi päivää putkeen samaa ruokaa syöneenä ei enää tee mieli kolmatta päivää nauttia koko jouluruokailun kattausta kerralla. Kinkkua voisi vielä leivän päällä nautiskella, mutta muuten sanon ei kiitos laatikoille ja salaateille. Vatsa on kyllä niin turvonnut herkuttelusta, mutta ei haittaa. Sitähän se joulu on, ilon ja hyvän ruoan juhlaa!

Tänään olisi tarkoitus vierailla seuraavien sukulaisten luona ja automatkan ajattelinkin käyttää hyödykseni verkkokauppojen alennusmyyntitarjontaa kartoittaen. Yhdet hienot tarjousbongaukset tein jo, kun löysin Pentikin mustan Deco-varjostimen edulliseen hintaan jo ennen joulua. Meiltä kotoa löytyi jo yksi kappale varjostimia olohuoneesta, joten päätin ottaa sen ja tämän tilaamani varjostimen kainaloon ja kiikuttaa ne meidän makuuhuoneeseen uudehkojen pallovalaisimien seuraksi. Edelliset luonnonvalkoiset varjostimet siirtyivät olohuoneeseen, joten varjostimet vaihtoivat vaan keskenään paikkaa. Minusta tämä lopputulos oli kyllä niin hyvä ja makuuhuoneeseen tuli aikas kiva look.


Tästä se joulun viimeinen päivä käynnistyy. Keskiviikosta eteenpäin olisi tarkoitus esitellä mukavia joululahjoja, joita tänä vuonna kotiutui meidän kotiin. Joten seuraavat kolme postausta käsittelee aiheeltaan joululahjojen purkua ja esittelyä.

Mustavalkoisin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.