Makuuhuoneen uusi, moderni taulu

30. joulukuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta vuoden viimeiseen perjantaihin!

Ylihuomenna sitä herätään uuden vuoden puolella. Aikas hurjaa! Huomenna olisi tarkoitus laittaa tämä vuosi pakettiin ja juhlistaa sitä kovin täällä blogin puolella. Sitä ennen keskitytään vielä tähän vuoteen 2016 ja siihen, mitä meidän vuokrakodissa on oikein tapahtunut. Nyt ei puhuta mistään suurista muutoksista. vaan ihan pikku detaljista, joka on meidän makuuhuoneeseen kotiutunut.

Pari viikkoa sitten tein tänne blogin puolelle pienen kollaasin mustavalkoisista julisteista, joita niin mielellään kotiimme laittaisin esille. Nopeat päätökset tuli tehtyä seuraavana päivänä postauksesta ja meidän kotiin kotiutui kaksi julistetta. Toinen niistä pääsi kehyksiin roikkumaan meidän makuuhuoneeseen. Kyseessä on tällä kertaa Rita Hillin kokoelmista kotiutunut "Stone Dreamer", joka kyllä on mielestäni yhtä ihastuttava kuin ruokailutilasta löytyvä Lumikki-sarjan taulu. Jotenkin olen niin ihastunut Jennin töihin, että mielellään niitä ottaa omaan kotiin ja laittaa eri huoneisiin esille. Tämä juliste on kokoa 50 x 70cm ja se on kehystetty Ikean mustilla kehyksillä. Teosta katsellessa sitä löytää aina jotain uutta katsottavaa ja huomaa asioita, mitä aikaisemmin ei ole omaan silmään osunut. Se näissä Jennin tauluissa ja julisteissa onkin kiehtovaa ja jännittävää.

Ihanaa viikonloppua teille ja huomenna kuullaan jännien asioiden ääressä!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.