Mustavalkoinen joululahja - Gauharin notice board

28. joulukuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkohuomenta tämän vuoden viimeiseen keskiviikkoon!

Kuulostaapa muuten tosi hassulta, vuosi vaihtuu jo tällä viikolla. Tämä vuosi on kyllä lentänyt siivillä, juuri eilenhän oli jouluaatto ja viikko sitten juhannus. Jestas sentään, pitääkö tässä alkaa jo suunnittelemaan ensi vuotta ja miettiä jotain tavoitteita itselle? Esim. uuden kodin löytäminen? Kiinteytyminen? Elämänlaadun parantaminen? Äh, ei sitä vielä tänään jaksa tuollaisia asioita miettiä. Jutellaan niistä sitten vasta loppuviikosta, kun vuoden vaihtuminen on jo nurkan takana.

Siirrytään siis sulavasti takaisin tähän vuoteen, kun meidän kodin makuuhuone on saanut osakseen jotain mustavalkoista ja tyylikästä. Päätin nimittäin Black Fridayn innoittamana tilata Gauharilta upean mustavalkoisen notice board-ilmoitustaulun meidän kotiin helpottamaan omaa arkea. Itse olen jossain asioissa niin suuri höhlä, varsinkin omien kotiavaimien kanssa. Niinpä päätin helpottaa arkea ja omaa jaksamista hankkimalla makuuhuoneeseen ilmotustaulun, johon voisin laittaa tärkeitä juttuja ja inspiraatiokuvia esille. Kaksi asiaa olen niin hyvä hetkellisesti hukkaamaan: avaimet ja silmälasit. Nyt kun tyylikäs notice board Gauharilta meille kotiutui, on avaimet ja silmälasit tullut aina kotiin tullessa asetettua ilmoitustauluun kiinni. Eipä ole silmälasit ollut kateissa tämän hankinnan jälkeen.


Seuraavan kerran kun näette tämän ilmoitustaulun, olen sen luultavasti seinälle saanut kiinnitettyä ja tauluun laitettua esille inspiraatiota niin sisustuksen kuin lifestylen merkeissä.

Mukavaa päivää ja kuullaan taas perjantaina!


4 kommenttia

 1. Hello,
  Christmas has passed and I know that you have spent with joy.
  I wish that the coming year will be a good year for all!
  I embrace you, Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Mia!

   Merry Christmas to you and a Happy New Year! :)

   Poista
 2. Voi vitsit tuo on ihana <3 Olen tuota itsekin himoinnut jo pitkään mutten ole raaskinut ostaa. Voi kun nyt harmittaa, että olen missannut kyseisen tarjouksen. Tilasitko heidän omilta sivuilta? Uskallanko edes udella millä hinnalla sait kotiutettua ;) No nyt sitten vain odottelemaan uutta black fridayta.

  Onnea uuteen vuoteen ja uuden kodin etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon T! Tuo on kyllä niin kaunis ja hyödyllinen ilmoitustaulu. Omat silmälasit siinä on nyt roikkunut ja tulee ne siihen aina palautettua. Seuraavaksi ajattelin aloittaa laittaa inspiraatiokuvia hieman sekaan :)

   Mukavaa uutta vuotta toivottaen!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.