Oikein mukavaa uutta vuotta ja jäähyväiset!

31. joulukuuta 2016Oikein mukavaa huomenta tämän vuoden viimeiselle päivälle. Tänään juhlitaan uutta vuotta ja vuoden vaihtumista. Luvassa on rakettejen katselua ja rauhallista juhlintaa. Tämä vuosi on ollut kyllä tapahtumarikas ja mieleenpainuva. Paljon on tullut puuhailtua, muutoksia tehtyä ja asioitakin tapahtunut. Suurin juttu tänä vuonna oli meidän omakotitalon myyminen. Olimme varautuneet yli puolen vuoden myyntiaikaan. Moni asuinalueellamme oli jo yli vuoden ajan myyneet kotiaan saamatta sitä kaupaksi. Siksi oman kodin myyminen tavallaan hirvitti ja kauhistutti, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna oli nuo tunteet aika turhia. Kotimme heti kaupaksi hetkessä ja mitään paniikkia emme kerinneet edes kehittää. Mutta sitten se hätä iskikin, kun piti seuraavaa kotia miettiä. Emme kumminkaan tehneet mitään hätäistä ostopäätöstä mistään kodista, koska juuri sillä hetkellä ei ollut mitään potentiaalista kotivaihtoehtoa edes myytävänä parilla alueella, jotka meillä oli kiikarissa. Siksi muutto vuokra-asuntoon on valinta, johon olemme olleet tyytyväisiä. Tietenkin oma koti on aina oma koti ja pyrkimys uuden kodin löytämiseen on ollut kova. Valitettavasti tulosta ei ole vielä tapahtunut ja uutta kotia emme ole löytäneet. Jatkamme siis uuden kodin etsimistä siihen asti, kun uusi koti löytyy. Toivottavasti uusia koteja tulisi enemmän keväällä myyntiin. Nyt syksyn aikana kotikaupungissamme ei ollut rivitalojen ja paritalojen osalta mitään suurta liikehdintää, joten toivottavasti tarjinta kasvaisi talven ja kevään aikana.

 Ajattelinkin tänäkin vuonna tehdä tälläisen muistelupostauksen joka kuukaudelta ja koota suosituimpien postauksen kuvat ja linkit tähän. Näin kuluva vuosi 2016 nivoutuu kauniisti yhteen ja tämän jälkeen voin keskittyä rauhassa huomenna käynnistyvään uuteen vuoteen. Keskitytään siis tänään vielä tähän vuoteen ja ylihuomenna onkin luvassa jo uuden vuoden ensimmäinen postaus. Olin alunperin ajatellut tämän postauksen olevan blogiurani viimeinen, koska ajattelin meidän vuokrakodin sisustamisen ja muiden aiheiden olevan hyvin tylsiä, kiinnostamattomia ja ei lukijoita houkuttelevia. Eihän vuokrakodissa muutoksiin ole yhtään mahdollisuutta, kun seiniin eikä mihinkään muihinkaan pintoihin voi koskea. Mutta olen huomannut kannustavista kommenteista, viesteistä ja sähköposteista, että juttuni kiinnostavat edelleen, vaikka emme asukaan isossa kivitalossa, vaan alle 80 neliön kolmiossa. Olkoon tämä siis osaksi jäähyväiset tälle vuodelle ja toivottavasti uuden, jännittävän elämän alku ensi vuodelle. Ikinä ei tiedä mitä uusi vuosi tuo tullessaan ja olisi mukava todeta vielä ensi vuoden lopussa eläneensä upean vuoden.

Tässä vuosi 2016 ja blogini parhaat palat!

Tammikuu / Vuoden ensimmäiset tulppaanit ja kevättä rinnassa!Helmikuu/ Laskiaispuuhia ja herkuttelua laskiaispullien seurassaMaaliskuu/ Meidän koti myyntiinHuhtikuu / Kotimme ensimmäinen näyttö sunnuntainaToukokuu / Lumoan Elle - mustavalkoinen unelmaKesäkuu / Vielä viimeisen kerranHeinäkuu / Kesäaurinko ja Piz Buin kuvaukset
Elokuu / Takka-ruokailutila-akseliSyyskuu / Syksyistä parveketta - vaaleus saapuiLokakuu / Nahkainen sängynpääty kotiutuiMarraskuu/ Vuoden ensimmäiset joulutortutJoulukuu/ Pikkujoulujen mustavalkoinen kattausOikein ihanaa uutta vuotta ja ensi vuonna kuullaan, heti huomenna!

12 kommenttia

 1. Kiitos mahtavasta blogista! Älä missään nimessä lopeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi mahtavasta kommentista. Lämmittää sydäntä ja motivoi jatkamaan satavarmasti <3

   Poista
 2. Vähän jo ehdit säikäyttää otsikoinnilla 😉 Mukavaa kuitenkin kun jatkat ja oikein hyvää uutta vuotta! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi mahtavasta kommentista! Homma jatkuu samalla tapaa kuin tähänkin mennessä :)

   Poista
 3. Niin minäkin jo säikähdin, mutta ihanaa että jaksat jatkaa, luen aina ensimmäiseksi sinun blogisi, vaikka harvemmin kommentteja laittelenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi mahtavasta kommentista <3 Todella ihana kuulla, että juttuni jaksavat kiinnostaa.

   Poista
 4. Meinasi unohtua, mahdollisimman hyvää uutta vuotta 2017!!!

  VastaaPoista
 5. Huh, pelästyin otsikkoa ; ) onneksi saadaan lukea blogiasi jatkossakin ! Ihanaa Uutta Vuotta !

  VastaaPoista
 6. Hei, mikä sai teidät myymään talon? terv. Jane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se asia, että omakotiasuminen ei ollut meidän juttu.

   Mukavaa uutta vuotta!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.