Pikkujoulujen ja joulun kattaus - mustavalkoinen teema

7. joulukuuta 2016
Oikein kaunista keskiviikkoa!

Tuliko sitä eilen kovinkin juhlittua itsenäisyyspäivän kunniaksi? Meillä ainakin herkuteltiin kaikenlaisilla herkuilla niin, että napa rouskui ja illalla mentiin nukkumaan täydellä vatsalla. Aamulla herätessä tuntui, kun olisi syönyt keilapallon tai olisi raskaana, kun vatsaa niin kovin turvotti. Loppuviikko pitää hieman kiristellä syömisten osalta, jotta olo helpottuu ja jouluähkyä ei vedetä jo ennen jouluaattoa.

Ruoka-aiheesta onkin hyvä siirtyä toiseen ruokaisaan aiheeseen, nimittäin kattausjuttuihin. Olen joka vuosi täällä blogin puolella postannut pikkujoulujen kattauksista kuvia ja tänä vuonna jatkan samalla teemalla. Tosin tuli mieleeni, että tämä kattaus voisi toimia myös joulun kattauksena. Tänä vuonna olen innostunut mustavalkoisesta sisustuksesta ja sitä ajattelin toteuttaa omassa joulusisustuksessa ja kattauksessakin. Enimmät blingit jätetään vähemmälle ja keskitytään hyvin yksinkertaiseen ja kauniiseen kattaukseen. Tänä vuonna meillä on neljän hengen ruokapöytä, joten tilaa tarjottaville oli vähemmän. Tämän takia ruoat ja juomat tarjoillaan keittiön tasoilta.

Tässä olisi minun vuoden 2016 joulun kattaus pikkujouluihin tai jouluaaton pöytään! Kuvia on tuhottomasti joka suunnasta.

Mustavalkoisin terveisin,


4 kommenttia

 1. Todella kaunis ja juhlava kattaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse ajattelin tämän jouluaattona toteuttaa. Helppo ja tosi nopea kattaus :)

   Poista
 2. Upea ja tyylikäs!<3 Itsekkin olen miettinyt tälle joululle mustavalkoista kattausta. :D
  Nuo Ice-tuolit sopii muuten teille tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jemina <3 Me ollaan todella tyytyväisiä tuolivalintaan ja nämä tulivat jäädäkseen. Ovat keveät ja ihanan helppohoitoiset :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.