Arjen pelastaja - Orthexin sängynaluslaatikot

4. tammikuuta 2017


Oikein mukavaa uuden vuoden ensimmäistä keskiviikkoa!

Viikko on lähtenyt vauhdilla käyntiin, lapset on päässyt taas päiväkotiin pitkän tauon jälkeen ja itsekin olen päässyt työt käynnistämään Espoon toimistolla freshinä ja täynnä tarmoa. Vuosi 2017, vielä se ei ihan tule kuin vettä vain. Eilenkin kirjoitin vielä työjuttuihin viime vuoden vuosilukua. Kyllä tämä tästä kuluvan kuukauden aikana alkaa taas luistaa. Tajusin juuri unohtaneeni ostaa kokonaan uuden kalenterin tälle vuodelle. Itse olen henkeen ja vereen perinteisen taskukalenterin nimeen vannova. Googlen kalenteri on hyvä ja käytössä, mutta tykkään kirjoittaa kaikki menot ylös, jotka voin helposti tarkistaa laukusta löytyvästä kalenterista. Vanhanaikainen tapa, tiedän! Mutta niin toimiva omassa arjessa.

Omaa arkea on tullut helpottamaan myös aikas hienot arjen pelastajat, nimittäin Orthexin sängynaluslaatikot kannella ja neljällä pyörällä. Helppo liu’uttaa sängyn alle ja takaisin. Laatikko maksimoi sängyn alla olevan säilytystilan ja säästää näin tilaa muualta kodista. Meillä kun tässä kolmiossa on huutava pula säilytystilasta, kaikki mahdolliset keinot on käytettävä ja hyödynnettävä turhaa tilaa tavaroiden säilytykseen. Muutimme kumminkin yli 150m2 omakotitalosta tähän asuntoon, jossa neliöitä on alle 80m2. Tällöin suuren omakotitalon tavaramäärää on vähennettävä ja kaikki tarpeellinen saatava säilytettyä myös puolet pienemmässä asunnossa. 

Onneksi Orthex tuli apuun keksiessään läpinäkyvät sängynaluslaatikot läpinäkyvillä kansilla. Laatikoita löytyy kahdessa koossa,76 x 51 x 18 cm ja 71 x 41 x 18 cm riippuen sängyn korkeudesta ja säilytystilan koosta. Me päätimme sijoittaa laatikot molemman tytön sängyn alle, jolloin saimme hyödynnettyä 4 laatikkoa. Toisen tytön sängyn alle asetettiin laatikkoon kaikki pussilakanat ja tyynyliinat mitä kotoamme löytyy. Toisen tytön sängyn alle pääsi laatikkoon majailemaan kaikki Legot, My Little Ponyt ja Ryhmä Hau-lelut ja tarvikkeet.

En voi kuin suositella näitä Orthexin pyörällisiä sängynaluslaatikoita teille, jotka tuskailette samojen säilytysongelmien kanssa kuin me. Pyörät helpottavat laatikoiden siirtelyä ja lapsemme jaksavat itse vetää laatikot esille sänkyjen alta ja avata helpot kannet lelujen ottamista varten.

Mukavia hetkiä päivään toivottaen,


TallennaTallennaTallennaTallenna

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.