Be&liv Quartet - modernia kultaa olohuoneessa

22. tammikuuta 2017Oikein mukavaa tammikuista sunnuntaita ja ihanaa aamua!

Tammikuun puoliväli on jo aikoja sitten ohitettu, nyt sen vasta tajusin. Joulusta tuntuu kyllä olevan jo paljon aikaa. Olen hyvin tyytyväinen, että otin ajoissa kaikki joulukoristeet pois. Kaikkea jaksaa tietyn ajan ja nyt on aika saada talven tuomaa vaaleutta kotiin. Vaaleus tarkoittaa kyllä meidän kotona mustavalkeutta, eli mustaa ja valkoista yhdessä ja erikseen yhdistettynä pieniin kullan kimalluksiin. Makuuhuoneemme on juuri sellainen mitä olen halunnut ja vielä olisi matkaa saada olohuone myös samaan yhtenäiseen lookkiin makuuhuoneen kanssa. Onneksi sisustaminen ei koskaan lopu ja koti ei ole koskaan valmis.
Meidän kodin olohuone on saanut osakseen jotain kaunista ja kultaista. Nimittäin yhteistyössä be&liv, meidän kotiin olohuoneen pöydälle kotiutui kullan värinen Quartet kynttelikkö. Be&livin Quartet on muotoilija Ilkka Suppasen suunnittelema minimalistinen kynttelikkö, joka koostuu kauniista, neljälle kynttilälle suunnitellusta kehikosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kynttelikkö on pakattu litteään laatikkoon, ja sen kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Quartet tuo kotiin miellyttävää metallinhohtoa ja be&liv pohjoismaista tyyliä.

Itse ihastuin tähän kynttelikköön palavasti, kun sen ensimmäisen kerran Habitare-messuilla näin. Upeiden kodin sisustustuotteiden lisäksi be&liv:n tuotepakkaukset ovat jotain erilaista. Pakkaus on nimittäin yksinkertaisen kaunis ja niin tyylikäs, jollaiseen en ole aikaisemmin ole missään törmännyt. Kaikki heidän tuotteet tulevat näissä kauniissa säilytysrasioissa, jolloin tuotteiden lähettäminen ja vastaanottaminen on helppoa. Kauniin pakkauksen takia tätä tuotemerkkiä on todella kiva antaa myös lahjaksi läheisille ja kavereille. Mielestäni tätä hienoa pakkausta on turha piilottaa lahjakääröihin sen ulkonäön takia.
Nyt tämä kaunis Quartet-kynttelikkö oleilee meidän olohuoneen pöydällä ja se on tullut meidän kotiin jäädäkseen. En vain osaa päättää säilytänkö tätä sohvapöydällä, tv-tasolla vai ruokapöydällä. Voisin katsella kynttelikköä joka paikassa, koska se sopii esille niin pöydälle kuin jonkun lipaston päälle. Kynttelikkö on tukeva ja ei heilu ja horju, vaikka onkin hyvin siro ja hennon näköinen.

*Yhteistyössä be&liv*

2 kommenttia

  1. Aivan ihana kynttelikkö! Niin kaunista teidän olkkarissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Jemina! Tämä on kyllä todella kaunis ja simppeli kynttelikkö <3

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.