Kevättä rinnassa - liian aikaista sille?

25. tammikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta ihanat!

Miten on aamu käynnistynyt? Täällä on herätty taas tukkoisissa tunnelmissa ja yskän seurassa, kun flunssa on parin päivän ajan pauhannut päällä kunnolla. Talvella influenssat jyllää ja moni sairastelee tällä hetkellä. Onneksi itselläni on ihan perus flunssa ilman kuumetta. Instagramissa on monella vilkkunut kuvia kuumemittarista ja onneksi itse olen ainakin vielä säätynyt kovalta kuumeelta. Toivottavasti pian helpottaisi.

Toissapäivänä, kun vierailin kaupassa, ihastelin samalla Prisman sisääntuloa, jonka reunoille oli aseteltu paljon tulppaanikimppuja ostettavaksi. Jotenkin kevät on jo tammikuun lopulla käynyt kerran mielessä, kiitos aurinkoisten ilmojen ja kauppoihin ilmestyneiden tulppaanien. Tämä ei kumminkaan tarkoita, että en osaisi nauttia talvesta. Talviajassa on monta hyvää puolta ja runsas lumipeite niistä yksi hienoimmista. Moni hehkutti jo tammikuun ensimmäisen päivän alettua, että kevät on vihdoinkin alkamassa julkaisemalla kuvia "keväisistä" tulppaanikimpuista. Onhan se kiva pohtia mitä kivoja värejä kodin sisustuksessa käyttäisi tulevana keväänä ja etsiä inspiraatiota sisustuslehdistä, jotka esittelevät jo kevään tulevia trendejä. Keväisiltä jutuilta sisustuksen suhteen ei voi siis välttyä, vaikka sitä kuinka yrittäisi elää tässä hetkessä.

Tämä koti elää ainakin hyvin talvisessa tunnelmassa, kiitos lumisen näköalan ikkunoista ulos katsottaessa. Nyt eletään tammikuun loppua, talvi alkaa toden teolla käynnistyä ja talven parhaat hetket on vasta edessä. Pari viikkoa sitten vaatehuonetta siivotessa ja tiettyjä juttuja etsiessä, keräsin kaikki avokengät paitsi yhdet yhteen ison kassiin ja laitoin ne vielä pitkäksi aikaa odottamaan käyttöä. Nyt on aika laittaa jalkaan lämpimät, kudotut saappaat, talvikumpparit tai mukavan lämpimät talvikengät ja mennä tallustamaan valkoiseen lumihankeen. Itseltäni puuttuu kokonaan kunnon talvikengät, mutta toivottavasti sellaiset pian löytäisin. Toivotaan lumen pysyvän maassa vielä pitkään.


Mukavaa talvista tammikuun keskiviikkoa toivottaen,


4 kommenttia

 1. Täällä kans niin kauniin talvista, pakkasta 23! Mutta mun mielestä tulppaanit ovat talviset myöskin. Valkoiisena ne ovat kuin pakkaspäivä! Ja punaisena niin jouluiset, että ei mitenkään keväiset pelkästään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, teillä on tosi kylmä! Meillä täällä Etelä-Suomessa vain -7 astetta pakkasta. Ihanaa kun on pakkasta ja lunta :) Toivottavasti tästä saadaan nauttia vielä pitkään.

   Poista
 2. Minä odotan kevättä jo kovasti. Kärsin masennuksesta ja kärsin myös pimeydestä. En oikein tiedä onko mitään haittaakaan ostaa tulppaaneja tammikuussa ja nauttia niiden kauneudesta sen enempää liittämättä niitä kevääseen :) Minä ostan tulppaaneja niiden kauneuden vuoksi ja ne piristää mieltä :) Myös "keväisten" eli raikkaampien värien käyttäminen piristää mieltäni talven keskellä. Talven tunnelmassa on oma viehtäyksensä, mutta en yhtään ihmettele, että monet puhuvat jo nyt odottavansa kevättä. Joillekin kevät voi alkaa jo helmikuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yleensä hohkaan jo kovin keväästä, mutta nyt yritän ottaa paljon irti talvesta. Ihan parasta on kyllä pieni pakkanen, viikonloppu ja auringonpaiste. On se kevätkin ihanaa aikaa ja kohta sitä huomaa jo elävänsä varmaan huhtikuuta :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.